H Μedia Markt συμπληρώνει 10 χρόνια στην Ελλάδα και αφήνει έναν τυχερό πελάτη να κερδίσει όσα προϊόντα μπορεί να σηκώσει σε 100 δευτερόλεπτα!.

Για την περίοδο από 1 έως και 10 Ιανουαρίου, όλοι οι φίλοι της Media Markt, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους είτε μέσω των 10 φυσικών καταστημάτων της εταιρείας είτε μέσω του e-shop, θα κερδίσουν αυτόματα μία συμμετοχή στην ενέργεια «Σε 100 δευτερόλεπτα θα τα σηκώσεις όλα» της Media Markt.

Ο τυχερός νικητής που θα αναδειχθεί μετα απο κλήρωση των αποδείξεων, θα έχει την ευκαιρία να τρέξει για 100 δευτερόλεπτα στο ειδικά διαμορφωμένο σημείο, στο κατάστημα της εταιρείας στο Μαρούσι. Όσα προϊόντα καταφέρει να συγκεντρώσει σε αυτό το χρονικό διάστημα θα τα πάρει ΔΩΡΕΑΝ.

mediamarkt (2)Η ενέργεια υποστηρίζεται με πλήρες πλάνο επικοινωνίας σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, online και social media.

Η Media Markt υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια ενέργεια εντελώς διαφορετική απ ο,τι έχουμε συνηθίσει έως τώρα που θα τους στείλει όλους στα…γυμναστήρια για προπονήσεις! Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία τοποθετεί τη διασκέδαση στην καρδιά της τεχνολογίας δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους φίλους της να κερδίσουν μοναδικά δώρα.