Στο Microsoft Outlook έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όχι μία αλλά όσες υπογραφές θέλετε, προκειμένου να τις τοποθετήσετε στο τέλος των emails σας. Αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους στέλνουν συχνά μηνύματα σε παραλήπτες εν Ελλάδι και στο εξωτερικό ώστε να υπογράφουν τα emails τους στη γλώσσα που χρησιμοποιούν σε αυτά. Παράλληλα, είναι ό,τι πρέπει και για την περίοδο των εορτών, όταν και αρκετοί ιδιώτες και εταιρείες χρησιμοποιούν διαφορετική υπογραφή ένεκα των ημερών.

Πώς όμως θα δημιουργήσετε τις δικές σας υπογραφές και πώς εναλλάσσεστε αναμεταξύ των;

outlook-signature

Θα πάτε στο μενού Options (Επιλογές) του Microsoft Outlook, θα βρείτε την επιλογή Mail (Μηνύματα / Αλληλογραφία) και θα επιλέξετε το Signatures (Υπογραφές). Εδώ μπορείτε λοιπόν να κάνετε τις κινήσεις σας ως προς τις υπογραφές σας. Πατώντας το New (Νέα), δημιουργείτε τη δικιά σας η οποία και θα προστίθεται αυτόματα πλέον σε κάθε σας μήνυμα. Ειδικά για αυτό το τελευταίο, θα πρέπει να πειράξετε τις δύο επιλογές στα δεξιά, New messages (Νέα μηνύματα) και Replies/forwards (Απαντήσεις/προωθήσεις).

Έχοντας δημιουργήσει λοιπόν δύο, ας πούμε, υπογραφές, ανοίξτε ένα νέο email. Κάντε δεξί κλικ πάνω στην υπογραφή και θα δείτε πως πλέον σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ποια από τις δύο που φτιάξατε, θα περιλαμβάνεται. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε στο Insert (Εισαγωγή) και από εκεί να επιλέξετε το Signature (Υπογραφή) ώστε να εισάγετε εκείνη της αρεσκείας σας για να μπει στο τέλος του μηνύματός σας.

outlook-signature-2

Είδατε; Δεν ήταν δύσκολο!