Ενισχυμένο από παντού το Galaxy S5 Neo της Samsung δεν “κολλάει” μπροστά στις αντίξοες συνθήκες. Ένα κινητό με την ευκρίνεια ψηφιακής μηχανής και τη λειτουργικότητα ενός smartphone.

Τo έξυπνο Android κινητό έχει βγει στην ελληνική αγορά με πιστοποίηση IP67 που επιβεβαιώνει την αντοχή του στον ιδρώτα, τη βροχή, το χώμα και τη σκόνη και με άλλα specs που θυμίζουν premium συσκευές.

Το Samsung Galaxy S5 Neo επιστρέφει ως η “νέα έκδοση” του S5 με βελτιωμένες κάμερες (16MP πίσω και 5MP μπροστά) και 5,1” sAMOLED οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920 pixels για να σερφάρετε και να βλέπετε ταινίες με ευκολία. Με άλλα λόγια, από όποια γωνία και εάν κοιτάτε την οθόνη, η εικόνα δεν “παραμορφώνεται”, χαρίζοντας απόλαυση στα games και την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Όσον αφορά τα φωτογραφικά “ατού” του, η συσκευή προσφέρει ευκρινείς λήψεις εν κινήσει… μέσω του γρήγορου autofocus της οπίσθιας κάμερας και της λειτουργίας Live HDR που οδηγεί στις ρεαλιστικές αντιθέσεις. Παράλληλα, η επιλεκτική εστίαση του φακού θα σας κάνει να φωτογραφίσετε σαν επαγγελματίες ακόμα και υπό έντονο φως, ενώ την ίδια στιγμή η λειτουργία Wide Selfie δεν θα αφήσει κανέναν από τους φίλους σας εκτός λήψης.

Στο εσωτερικό του, το Galaxy S5 Neo “φοράει” οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7580 στα 1.6 Ghz για να ανοίγετε απαιτητικά games και εφαρμογές. Επίσης,θα σας επιτρέψει να”ενώσετε” το 4G δίκτυο με το Wi-Fi για να κατεβάζετε HD ταινίες στο λεπτό! Έτσι, όποτε βιάζεστε να κατεβάσετε ένα αρχείο, δεν έχετε παρά να ανοίξετε ταυτόχρονα τα δεδομένα και το Wi-Fi και να εκμεταλλευτείτε περίπου το 80-90% της ταχύτητας του συνδυαστικού δικτύου.

pic01

Τέλος, σε φυσιολογική χρήση, η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως και δύο ολόκληρες ημέρες, καθώς με τη λειτουργία Ultra Power Saving Mode, κλείνουν όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιούνται.

Oθόνη
5,1 ιντσών, sAMOLED, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Android 5.1.1 Lollipop
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset Exynos 7580 βρίσκεται Octa-core Cortex-A53 που “τρέχει” στα 1.6 GHz, μνήμη RAM 2GB
Αποθηκευτικός χώρος
16GB (υποδοχή κάρτας MicroSD)
Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 16MP με autofocus και LED flash, εμπρόσθια 5MP
Μπαταρία
Li-Ion 2800 mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4.2, NFC, Α-GPS / Glonass, FM Radio
Διαστάσεις
142 x 72,5 x 8,1 χιλ.
Βάρος
145 γρ.
Δίκτυο
4G