Ο «Κωτσόβολος» πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου του μεγάλου καταστήματος εντός του εμπορικού κέντρου Athens Heart στην οδό Πειραιώς.

kotsovolos_athens_heartΤην Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 09:00 το νέο κατάστημα «Κωτσόβολος» άνοιξε τις πύλες του στην οδό Πειραιώς 180 στον Ταύρο σε έναν από τους πιο κεντρικούς χώρους του νέου εμπορικού κέντρου της Αθήνας Athens Heart. Οι καταναλωτές αρκετή ώρα νωρίτερα περίμεναν ανυπόμονα να επισκεφθούν το νέο κατάστημα και να γνωρίσουν από κοντά όλες τις ευκαιρίες, τα καινούρια προϊόντα και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού.


Για δύο ημέρες οι πιο απίθανες ευκαιρίες περίμεναν τον κόσμο που επισκέφθηκε το νέο κατάστημα αφού την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 & 27 Μαρτίου ο «Κωτσόβολος» έδωσε τον «παλμό» των ευκαιριών προσφέροντας μια σειρά από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας όπως τηλεοράσεις, DVD players, υπολογιστές, βιντεοκάμερες και κλιματιστικά σε απίστευτα χαμηλές τιμές.


Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γενικά για τις χαμηλές τιμές της αλυσίδας καταστημάτων «Κωτσόβολος», για το πρόγραμμα ανακύκλωσης και επιδότησης της απόσυρσης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών καθώς και για όλα τα νέα προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α.