Με φόντο τα απομεινάρια ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος, το πολυαναμενόμενο Fallout 4 σάς δίνει την ελευθερία να ορίσετε το μέλλον της Wasteland με τις επιλογές σας.

H Bethesda Game Studios, δημιουργός των λαοφιλέστατων Fallout 3 και The Elder Scrolls V: Skyrim και… πρωτεργάτρια των παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου, δίνει για ακόμα μια φορά τον καλύτερό της εαυτό, παρουσιάζοντας το πρώτο next-gen μέλος της οικογένειας Fallout, ένα project που σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελεί το πιο φιλόδοξο εγχείρημα της ιστορίας της.

Είστε ο μοναδικός επιζών του πυρηνικού καταφύγιου «Vault 111» και βγαίνοντας στο αποκαλυπτικό τοπίο που έχει αφήσει πίσω του ένας πυρηνικός πόλεμος, κάθε στιγμή που περνάει είναι μια νίκη του ενστίκτου σας για επιβίωση απέναντι στις αντίξοες συνθήκες του αφιλόξενου περιβάλλοντος.

fallout-4-2015615204257_3

Ενας αχανής ανοικτός κόσμος, που απαρτίζεται από εκατοντάδες τοποθεσίες, σας προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων, ενώ αναρίθμητα quests σάς προκαλούν να αλληλεπιδράσετε με το δικό σας τρόπο και στυλ με μια ποικιλία ιδιόρρυθμων χαρακτήρων. Μπορείτε να συμπαραταχθείτε με ομάδες που θα ταυτιστείτε ιδεολογικά ή να ακολουθήσετε τη μοναχική σας πορεία προς τη δόξα!

Το σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα «S.P.E.C.I.A.L.» σάς επιτρέπει να εξελιχθείτε βήμα-βήμα και να αναπτύξετε το σετ ικανοτήτων που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού σας, δημιουργώντας από έναν λαοπλάνο χαρισματικό ρήτορα μέχρι έναν μαχητή… «θωρηκτό» που λύνει τα προβλήματά του με λιγότερο πολιτισμένο τρόπο.

fallout4_e3_musket1_1434323984_jpg

Τα γραφικά συγκαταλέγονταν στα ατού του προκατόχου του, του Fallout 3, οπότε οι προσδοκίες για κάτι ακόμα πιο γοητευτικό επαληθεύτηκαν και στη νέα κυκλοφορία για PS4, Xbox One και PC. Το σήμα κατατεθέν του τίτλου, το σύστημα V.A.T.S (Vault-Tec Assisted Targeting System), δημιουργεί αξέχαστες κινηματογραφικές σκηνές, με τη δράση να διεξάγεται σε αργή κίνηση.

Σημαντικός συνοδοιπόρος σας στο ταξίδι ανάμεσα στα ερειπωμένα κτήρια της Βοστώνης και τα ημιθανή δάση θα αποδειχθεί η εφευρετικότητά σας. Συλλέξτε, αναβαθμίστε ή κατασκευάστε χιλιάδες αντικείμενα, με τη βοήθεια ενός ιδιοφυούς συστήματος crafting. Και μην νομίζετε πως ο δημιουργικός σας οίστρος θα περιοριστεί σε όπλα, εξοπλισμό και βρώσιμα είδη, καθώς μπορείτε να χτίσετε και να διαχειριστείτε ολόκληρα κτήρια. Για όλους όσοι αγαπούν τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου, το τέταρτο κεφάλαιο στην εποποιία του Fallout δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει δικό τους.

2877843-fallout4_trailer_end_1433355589-2244x1262

Σύστημα: PC, PS4, Xbox One

Διάθεση: IGE Group

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά