Έρχεται στην Ελλάδα από την Crypto και οδηγεί στο… καλύτερο deal, αφού “ταιριάζει” οικονομική τιμή με αξιοπρεπέστατα specs. Ρίξτε μια ματιά στο νέο Creev Mark V.

Το Mark V, το πρώτο μοντέλο με το brand name της Creev στο πίσω μέρος, υπόσχεται επιδόσεις που ξεχωρίζουν ανάμεσα στις mid-range συσκευές. Με την πρώτη ματιά, η συσκευή ξεχωρίζει με τη φωτεινότητα της οθόνης του και το συνδυασμό πλαστικού – αλουμινίου στην κατασκευή του.

Πιο συγκεκριμένα, η πεντάρα LCD οθόνη του, ανάλυσης HD, εντυπωσιάζει με τα πλούσια χρώματα, την ευρεία γωνία θέασης και τη φωτεινότητά της. Από όποια θέση και εάν την κοιτάτε, οι λεπτομέρειες στην εικόνα ή τα βίντεο του Youtube δεν χάνονται. Είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία OGS (one glass solution) και αντέχει αξιοπρεπώς στις γρατζουνιές και τις δαχτυλιές.

Στο εσωτερικό του κρύβει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753, που είναι χρονισμένος στα 1.3GHz, και μνήμη RAM 2GB για να τρέχετε τις Android εφαρμογές.

creev2Πρόκειται για ένα δίκαρτο κινητό που ικανοποιεί το μέσο χρήστη και από το ταλέντο του στη… φωτογραφία. Διαθέτει κάμερα 13 MP με LED flash, auto-focus, ανίχνευση προσώπου και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD και selfie κάμερα που λέει “ναι” στα 8MP. Mε άλλα λόγια, η κάμερα είναι αρκετά ανώτερησε σχέση με την προσιτή τιμή του. Μάλιστα, η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής είναι ικανή να τραβά και… φωτογραφίες PIP (picture in picture), δηλαδή ταυτόχρονα με την οπίσθια και τη selfie κάμερα σε ένα καρέ.

Το Creev Mark V ακολουθείται από αποθηκευτικό χώρο 16GB και υποδοχή για κάρτα μνήμη micro SD, η οποία μπορεί να επεκτείνει τη μνήμη του έως τα 32GB.

Υποστηρίζει 4G δίκτυα, και άλλα πρωτόκολλα συνδεσιμότητας για να μην δυσκολευτείτε στη “σύνδεσή” του π.χ. με το έξυπνο ρολόι Creev SW100.

Τέλος, συνοδεύεται από θήκες Flip-Cover με Smart View, δηλαδή με στρογγυλό “παραθυράκι” στο μπροστινό μέρος, ώστε να βλέπετε το ρολόι και τις αναπάντητες κλήσεις σας, όταν η θήκη είναι κλειστή.

Oθόνη
5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Android 5.1 Lollipop
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset MediaTek M6753 64Bit βρίσκεται Octa-core επεξεργαστής που “τρέχει” στα 1.3 GHz, μνήμη RAM 2GB
Αποθηκευτικός χώρος
16GB (επέκταση με microSD έως τα 32GB)
Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 13MP με autofocus, ανίχνευση προσώπου και LED flash, εμπρόσθια 8MP
Μπαταρία
Li-Ion 2,150mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Α-GPS / Glonass, Dual SIM
Διαστάσεις
144,4 x 71,7 x 8 χιλ.
Βάρος
132γρ.
Δίκτυο
4G