To Viva Wallet “τρέχει” εορταστικό διαγωνισμό έως τις 6 Ιανουαρίου δίνοντας στους χρήστες που μεταφέρουν χρήματα από Wallet σε Wallet να μπουν σε κλήρωση για 100€ κάθε ημέρα.

Το Viva Wallet, το ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, από 28/12 έως 06/01 δίνει τη δυνατότητα σε όσους χρήστες κάνουν μεταφορές χρημάτων από Wallet σε Wallet, να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν καθημερινά 100€.

Ο χρήστης, μέσα από το λογαριασμό του στο vivawallet.com ή στο viva wallet app, μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία «Μεταφορά σε τρίτο» και να στείλει στα αγαπημένα του πρόσωπα ό,τι ποσό επιθυμεί. Με αυτή την κίνηση μπαίνει αυτόματα στην καθημερινή κλήρωση των 100€.

Η υπηρεσία «Μεταφορά σε τρίτο», (Wallet to Wallet transfer) δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν λογαριασμό Viva Wallet να επιλέγουν κάποιον από την λίστα των επαφών τους και να του στέλνουν χρήματα δωρεάν, εισάγοντας μόνο τον αριθμό του κινητού του. Το Wallet to Wallet Transfer προσφέρεται επίσης και για μεταφορά χρημάτων μεταξύ Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, όπου το μόνο που απαιτείται για την εκτέλεση της μεταφοράς είναι ο ΑΦΜ της επιχείρησης.

viva_wallet_logo_FΑν ο παραλήπτης δεν έχει Viva Wallet, ενημερώνεται μέσω SMS να δημιουργήσει έναν λογαριασμό ώστε να παραλάβει άμεσα τα χρήματά του.

H διαδικασία ενεργοποίησης ενός Viva Wallet είναι απλή και ολοκληρώνεται online στο www.vivawallet.com μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να απαιτούνται γραφειοκρατικές διαδικασίες ή επίσκεψη σε τράπεζα. Η εμπειρία ενός λογαριασμού Viva Wallet ολοκληρώνεται με την απόκτηση της Viva Wallet Card και την ενεργοποίηση του Viva Wallet App για iOS ή Android κινητά.

Το Viva Wallet αποτελεί προϊόν της Viva Payments, Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Πληρωμών στο σύνολο των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (σύνολο 31 χώρες). Η πλατφόρμα πληρωμών της Viva Payments διαθέτει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς (πχ PCI DSS κα) και εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας συναλλαγών.