Μετά από εργασία 18 μηνών, η Total Eclipse παρουσιάζει την κυκλοφορία του νέου της Android παιχνιδιού, με τίτλο “A Clockwork Brain 2.0”, το οποίο διατίθεται δωρεάν στο Google Play.

Η πρώτη έκδοση του Clockwork Brain ξεπέρασε το 1.5 εκατομμύριο downloads παγκοσμίως στο App Store, οι Sunday Times του Λονδίνου το χαρακτήρισαν ως «μια από τις 500 καλύτερες εφαρμογές στον κόσμο», ενώ παράλληλα έγινε featured από την Apple αρκετές φορές.

Πρόκειται για μια δωρεάν Android σειρά από πρωτοποριακά παζλ και παραλλαγές από γνωστές σπαζοκεφαλιές, φτιαγμένα ειδικά για να εξασκήσουν συγκεκριμένες νοητικές ικανότητες του παίκτη. Στόχος είναι οι παίκτες να διασκεδάσουν, ενώ παράλληλα ακονίζουν το μυαλό τους.

Στη νέα έκδοση οι παίκτες θα βρουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως:

– ακόμη περισσότερα παιχνίδια
– τη δυνατότητα να παίζουν καθημερινά εξατομικευμένες προκλήσεις (Daily Boost)
– αναλυτικά στατιστικά και γραφήματα που απεικονίζουν την πρόοδό τους σε κάθε παιχνίδι, καθώς και σύγκριση των επιδόσεών του σε παγκόσμιο επίπεδο (Percentile Rank).
– τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν ειδικούς κρυστάλλους, τους οποίους στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν χαριτωμένα μηχανικά ζωάκια (Petbots),
– που δρουν ως ισχυρά power ups μέσα στο παιχνίδι.
– τη δυνατότητα να παίζουν και χωρίς το άγχος του χρονομέτρου (Relaxed Mode)
– αυτόματο συγχρονισμό μεταξύ συσκευών και πλατφορμών (π.χ. θα μπορεί κανείς να ξεκινήσει ένα παιχνίδι στο κινητό του με Android, κατόπιν να συνεχίσει στο iPad του και κάποια άλλη στιγμή να παίξει στο PC του, με αυτόματη μεταφορά της προόδου του στο παιχνίδι) και πολλά άλλα.

CWW-Q3sXIAE28s2

Το Clockwork Brain 2.0 ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη αισθητική του, που βασίζεται στο Βικτωριανό Steampunk και την τεχνοτροπία των Μάγιας, καθώς και στο γεγονός ότι εστιάζει στην διασκέδαση των παικτών, όντας πραγματικό παιχνίδι και όχι μια «αυστηρή» εφαρμογή, όπως αντίστοιχοι τίτλοι του ανταγωνισμού.