Τα αποκαλυπτήρια της premium σειράς LG Signature θα γίνουν στη CES 2016 και θα επαναπροσδιορίζουν τις οικιακές συσκευές.

Η LG Electronics σχεδιάζει να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας αλλά και των ηλεκτρονικών συσκευών, με το λανσάρισμα της νέας premium σειράς στη CES 2016. Τα νέα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών της LG, θα έχουν την υπογραφή ενός διαφοροποιημένου εμπορικού σήματος, του LG SIGNATURE. Η νέα σειρά θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην CES 2016 με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις βασικές αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης αλλά και της Ασίας.

Η επιλογή και ο σχεδιασμός της σειράς LG SIGNATURE έγινε από μία εξειδικευμένη ομάδα της LG, με την καθοδήγηση κορυφαίων σχεδιαστών. Η LG SIGNATURE θα αποτελείται αρχικά από μία τηλεόραση, ένα ψυγείο, πλυντήρια και ιονιστή αέρα, ωστόσο περισσότερα προϊόντα αναμένεται να προστεθούν καθώς η σειρά επεκτείνεται.

Η απεικόνιση της «ουσίας» αποτέλεσε την έμπνευση για τη σχεδιαστική φιλοσοφία του brand ‘LG SIGNATURE’. Για να επιτευχθεί η αεροδυναμική μορφή, η ομάδα ακολούθησε μία αφαιρετική προσέγγιση στα προϊόντα από τα χαρακτηριστικά που τα αποσπούσαν από τη φιλοσοφία του brand. Το αποτέλεσμα είναι μια οικογένεια προϊόντων άριστης ποιότητας, που προσφέρουν την αίσθηση της αποκλειστικότητας στους κατόχους τους.

LG SIGNATURE LOGO_BΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site www.LGSIGNATURE.com για μία σύντομη περιήγηση πριν από την CES. Όλοι όσοι διέρχονται από την Times Square στη Νέα Υόρκη, αλλά και από το Piccadilly Circus στο Λονδίνο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από σήμερα το σχετικό βίντεο στα billboards της LG.

«Με βασικά θεμέλια την εκπληκτική τεχνολογία αλλά και τη σχεδιαστική καινοτομία της LG, η σειρά LG SIGNATURE θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τις high-end συσκευές αλλά και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη,» δήλωσε ο Brian Na, Εxecutive vice president και global marketing officer της LG. «Η ηγετική θέση της LG στα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας αλλά και στις οικιακές συσκευές μας δίνει ένα μοναδικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ποια άλλη εταιρεία θα μπορούσε να εισάγει μια τέτοια σειρά στην αγορά εκτός από την LG;».