H Media Markt ενισχύει το Χαμόγελο του Παιδιού με δυο ευρώ για κάθε αγορά προϊόντων Dell μέχρι τις 10 Ιανουρίου 2016.

Η Media Markt με την υποστήριξη της Dell, στo πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών πραγματοποιεί σε όλα της τα καταστήματα μια μοναδική ενέργεια για καλό σκοπό. Από τις 10/12 έως τις 10/01, με αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Dell, η Media Markt διαθέτει 2€ για να ενισχύσει το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να μετατρέψει τις χριστουγεννιάτικες αγορές σε μία μαγευτική εμπειρία προσφοράς με στόχο την ενίσχυση μιας Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης που στηρίζει χιλιάδες παιδιά, εδώ και 20 χρόνια. Αγοράζοντας προϊόντα Dell από τη Media Markt, οι καταναλωτές επωφελούνται διπλά καθώς διαλέγοντας δώρο για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα προσφέρουν ταυτόχρονα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

dellΗ ενέργεια αυτή αφορά σε όλη την γκάμα των προϊόντων DELL όπως Dell Monitors & Accessories, Dell Inspiron Laptops & Desktops, Dell XPS Laptops και Alienware Laptops & Dekstops.

Αυτή την εορταστική περίοδο η Media Markt και η Dell ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους καταναλωτές το καλύτερο αγοραστικό περιβάλλον και τις πιο χαμηλές τιμές. Ταυτόχρονα ενισχύουν το έργο ενός οργανισμού που μάχεται διαρκώς για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των παιδιών σε όλο τον κόσμο.