Η Microsoft Ελλάς και το Skroutz παρουσιάζουν μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή, το Skroutz App για Windows 10 συσκευές που υπόσχεται μοναδικό e-shopping.

To Skroutz.gr σε συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς παρουσίασαν μια νέα εφαρμογή, το Skroutz Windows App, που έρχεται να ενισχύσει την εμπειρία του καταναλωτή και να απλοποιήσει την περιήγηση του στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της δημοφιλούς ιστοσελίδας σύγκρισης προϊόντων και τιμών.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία e-shopping στους χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα Windows 10, καθώς σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

8Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να αναζητήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, να συγκρίνουν εύκολα τιμές, να διαβάζουν αξιολογήσεις από άλλους χρήστες για πάνω από 10 εκατομμύρια προϊόντα σε 1.500 κατηγορίες (όπως τεχνολογία, μόδα, σπίτι-κήπος, παιδικά-βρεφικά, auto-moto, hobby και αθλητισμός), να συγκρίνουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και να ενημερώνονται για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο Skroutz.

Η εφαρμογή Skroutz Windows app, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν, να το συγκρίνουν με τη μηχανή αναζήτησης του Skroutz και να το αγοράζουν από το e-shop που τους εξυπηρετεί, μετατρέποντας τις ηλεκτρονικές αγορές σε μια απολαυστική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για το Skroutz Windows App μπορείτε να βρείτε εδώ.