Ο τρόμος επιστρέφει, η αδρεναλίνη εκτοξεύεται και η διασκέδαση φτάνει στα ύψη! Τα φετινά Χριστούγεννα στο Allou! Fun Park είναι γεμάτα περιπέτεια…

Φέτος τα Χριστούγεννα στο Allou! Fun Park είναι τρομερά και … τρομερά. Φέρνουν μαζί τους τον τρόμο που προκαλεί μια στοιχειωμένη σκηνή εγκλήματος αλλά και την έξαψη τριών νέων παιχνιδιών αδρεναλίνης. Έλα στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας, και αυτές τις γιορτές θα τις θυμάσαι για πάντα.

Η περιπέτεια ξεκινά με το σπίτι του τρόμου, που επιστρέφει και είναι πιο τρομακτικό από ποτέ. 4 χρόνια μετά την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο Allou! Fun Park, το House of Fear αλλάζει ριζικά εξωτερικά και εσωτερικά και παρουσιάζει ένα νέο concept: House of Fear – BODIES. Το νέο σπίτι του τρόμου μοιάζει εξωτερικά με ένα κανονικό σπίτι μιας οποιασδήποτε οικογένειας, ένα σπίτι που κάποτε ζούσαν άνθρωποι και υπήρχαν φωνές, γέλια, τραγούδια και όνειρα. Όλα αυτά πια έχουν μείνει φυλακισμένα εκεί μέσα σαν απόηχος του τρόμου και της φρίκης που συνάντησαν τα θύματα του πιο φρικιαστικού serial killer όλων των εποχών. Αιματοβαμμένα σκηνικά και αληθινοί ηθοποιοί συνθέτουν την πιο τρομακτική σκηνή εγκλήματος που μπορείς να φανταστείς! Εσύ θα τολμήσεις να μπεις;

BASEBALL_1Ακόμη, τρία νέα, συναρπαστικά rides ήρθαν στο Allou! Fun Park για να σου χαρίσουν ατόφιες δόσεις αδρεναλίνης τις φετινές γιορτές. Το The King κλέβει από την αρχή τις εντυπώσεις με τον εντυπωσιακό led φωτισμό του, για να σε κάνει στη συνέχεια να δεις τα πάνω κάτω μέχρι τα 35 μέτρα ύψος και με επιτάχυνση που αγγίζει τα 4G. Με το Smash νιώθεις σαν να κάθεσαι στο δείκτη ενός ρολογιού που σε κινεί αριστερόστροφα και δεξιόστροφα με αποτέλεσμα να χάσεις … την ώρα! Στο Baseball έρχεσαι αντιμέτωπος με τρεις κινήσεις καθώς περιστρέφεσαι στο κάθισμα, κυκλικά, αλλά ταυτόχρονα ανεβαίνεις και πάνω – κάτω μέχρι που δεν ξέρεις που βρίσκεσαι!

Τα φετινά Χριστούγεννα, οι ταινίες παίρνουν άλλη διάσταση στο Allou! Fun Park με το No Limit Fun 5D, όπου μπορείς να απολαύσεις συναρπαστικές ταινίες με τη ρεαλιστική αίσθηση του 5D και μοναδικά εφέ που σε ξαφνιάζουν σε κάθε σκηνή.

Το εντυπωσιακά στολισμένο Allou! Fun Park σε περιμένει για να απολαύσεις τα πιο τρομερά Χριστούγεννα της ζωής σου με το νέo Allou! Xmas Pass για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, καθώς περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω νέα παιχνίδια και όλα τα αγαπημένα παιχνίδια του πάρκου, το Mirror Forest, το συναρπαστικό λαβύρινθο με τους καθρέπτες αλλά και το Laser Maze. Μην ξεχάσεις να μπεις στο 4D Gate για τη νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία Sleigh Ride, όπου ο τάρανδος μαζί με ένα μικρό ξωτικό αναλαμβάνουν να σώσουν τα Χριστούγεννα μοιράζοντας τα δώρα όταν ξαφνικά ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί.

-Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
-Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:

19 Δεκεμβρίου 2015 – 7 Ιανουαρίου 2016, 10:00 – 24:00
(31.12. 2015, 10:00 -22:00)