Δείτε live την Τρίτη 22/12 στις 19:00 την ετήσια τελετή απονομής βραβείων του ΠΣΑΤ στους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και ομάδες για το 2015.

Η βράβευση των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD την εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) για 62η χρονιά και βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και ομάδες του 2015.

mqdefaultΗ εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής, με παρουσιαστές τον Γιάννη Πάγκο και την Χριστίνα Βραχάλη θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, ελεύθερη η πρόσβαση σε όλους)

Στη μεγάλη γιορτή, θα τιμηθούν επίσης φορείς, ταλαντούχοι αθλητές, προσωπικότητες του αθλητισμού, αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία, ενώ θα απονεμηθούν και ειδικά έπαθλα («Ευ αγωνίζεσθαι», «Κοινωνικής Προσφοράς», «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» και «Σχολικού Αθλητισμού»).