Η εταιρεία του ομίλου Virtual Trip, Επίγνωσις, συμμετέχει με την πλατφόρμα e-learning «eFront», στο Chief Learning Officer Summit 2009 στις ΗΠΑ.

vtripgroupΟ όμιλος Virtual Trip ανακοίνωσε σήμερα ότι η ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ, εταιρεία του ομίλου που αναπτύσσει την πλατφόρμα e-learning «eFront», θα πάρει μέρος στο Chief Learning Officer Summit 2009 (www.clo-summit.com) που θα λάβει χώρα στο διάστημα 1 και 3 Απριλίου στο Sawgrass Golf Resort & Spa στη Ponte Vedra της Florida, στις ΗΠΑ.

Στο συνέδριο συμμετέχουν οι Γενική Διευθυντές Εκπαίδευσης μεγάλων επιχειρήσεων των ΗΠΑ, με δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους η καθεμία, οι οποίες επιδιώκουν την ουσιαστική αξιοποίηση του e-learning για την αύξηση της απόδοσης με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της ανάπτυξης ανθρωπίνου κεφαλαίου.

Αναφορικά με το eFront, προϊόν της ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ, αναπτύσσεται από το 2001 στην Ελλάδα και το 2006 έλαβε την πιστοποίηση κατά SCORM από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Επιπλέον από το 2007 το eFront διανέμει έκδοση ΕΛΛΑΚ έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό διεθνές «community».

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι το eFront προωθείται στη διεθνή αγορά από ένα δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών σε πλήθος χωρών όπως οι: Ινδία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Αίγυπτος, Δανία, Ολλανδία, Αργεντινή, ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, ενώ αναγνωρίζεται διεθνώς ως η κορυφαία πλατφόρμα e-learning στους τομείς της ευχρηστίας, του user-interface και του community learning / e-learning 2.0.


Ο Όμιλος Virtual Trip

O Όμιλος Virtual Trip δημιουργήθηκε το 2000 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και αποτελείται σήμερα από επτά επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας με παρουσία στην Αθήνα, το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη ενώ πρόσφατα προχώρησε στην ίδρυση γραφείου στη Μαδρίτη, πρωτεύουσα της Ισπανίας. Στελεχώνεται από 80 άτομα και ο κύκλος εργασιών του το 2008 αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ.