H LG προσφέρει ένα μοναδικό δώρο με την αγορά της νέας κυρτής LG OLED 55EG910V, επιβραβεύοντας τους καταναλωτές με ένα κουπόνι αξίας €300.

Αυτό το Δεκέμβρη η LG Electronics (LG) επιβραβεύει τους καταναλωτές για την προτίμησή τους και προσφέρει ένα μοναδικό δώρο με την αγορά κάθε κυρτής τηλεόρασης LG OLED 55 ιντσών. Συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε μοντέλου LG OLED 55EG910V, η LG προσφέρει ένα κουπόνι αξίας €300, το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν με την επόμενη αγορά τους.

Η νέα τηλεόραση LG OLED 55EG910V διαθέτει κυρτό πάνελ κορυφαίας τεχνολογίας LG OLED 55 ιντσών, ανάλυσης Full HD (1920 X 1080). Η προηγμένη τεχνολογία της οθόνης προσφέρει το απόλυτο μαύρο, άπειρο λόγο αντίθεσης και μέγιστη απόδοση χρώματος απαράμιλλης πιστότητας. Χάρη στην τέλεια καμπύλη, ο θεατής απολαμβάνει εξαιρετική ποιότητα εικόνας απρόσκοπτα από οποιοδήποτε σημείο, ενώ το ανεπτυγμένο σύστημα απόκρισης εγγυάται κρυστάλλινη και καθαρή εικόνα με τα πιο φωτεινά λευκά και σκούρα μαύρα χρώματα, χωρίς θαμπάδες.

Η νέα κυρτή τηλεόραση διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου ‘ULTRA Surround’ για πλούσιο, βαθύ ήχο και κομψό σχεδιασμό με απίστευτα λεπτή και ελαφριά οθόνη που υπερβαίνει τη λεπτότητα των περισσότερων smartphones της αγοράς, για άνεση και κομψότητα σε κάθε περιβάλλον.

lgeg910v-3l

Τέλος, η νέα τηλεόραση OLED 55EG910V της LG είναι εξοπλισμένη με τη βραβευμένη πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την εμπειρία Smart TV πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ.

Η μοναδική προσφορά ισχύει για την αγορά μίας τηλεόρασης LG OLED 55EG910V από τις 18 μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου.