Η Cosmos Business Systems πήρε βραβείο από την Microsoft με τη διάκριση “Joint Execution Award” για την απόδοσή της όσον αφορά την ποιότητα των λύσεων της.

Την Cosmos Business Systems βράβευσε η Microsoft, με την διάκριση «Awarding Excellence in “Joint Execution”», κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης των συνεργατών της με τίτλο: “1st Microsoft Summit 2015: Future begins now”, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Microsoft, για την εξαιρετική της απόδοση από πλευράς όγκου και ποιότητας προσφερόμενων λύσεων της Microsoft.

Συγκεκριμένα, η Cosmos Business Systems S.A. εντατικοποίησε την από κοινού παρουσία σε τελικούς πελάτες με την ομάδα της Microsoft επιτυγχάνοντας ρυθμό αύξησης 60% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και ταυτόχρονη αύξηση κατά 87% στη δημιουργία νέων πωλήσεων στην Corporate και SMB αγορά. Εκτός από ποσοτική αύξηση σε επίπεδο αποτελεσμάτων, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στην ποιοτική αύξηση σε στρατηγικά προϊόντα που επενδύει η εταιρεία όπως Ο365, Azure, SQL Server Premium και System Center.

Η Cosmos Business Systems είναι o μεγαλύτερος εμπορικός συνεργάτης της Microsoft Hellas, ως Licensing Solutions Partner (LSP) και Service Provider, και πλέον κατατάσσεται την κατηγορία των Elite Partners σε παγκόσμιο επίπεδο, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, σε on-premise, hybrid cloud και cloud επίπεδο, σε μεγάλους Οργανισμούς και Τράπεζες του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα. Η Cosmos είναι εξειδικευμένη σε Cloud Platform, Cloud Productivity και Small and Midmarket Cloud Solutions ενώ παράλληλα διατηρεί εξειδικεύσεις σε Datacenter και Communications Solutions, Desktop and Devices.

cosmos business systemsΕπίσης, είναι εξειδικευμένη στους τομείς των Microsoft Dynamics της Microsoft (CRM, ERP) και στις λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας (ΒΙ). Επιπλέον, η Cosmos ως “Microsoft GOLD SAM Partner’’ προσφέρει στην Ελλάδα και στην Κύπρο τις υπηρεσίες “Microsoft Software Asset Management”, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την εξοικονόμηση των IT πόρων.

Η βράβευση της Cosmos από την Microsoft αποτελεί την αναγνώριση της προσπάθειας, των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλείας που πραγματοποιείται στην Cosmos με στόχο την αύξηση των πωλήσεων. Η προσπάθεια αυτή επιβραβεύεται και η Cosmos θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, με την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της Microsoft, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα των πελατών της, προσδίδοντας μέγιστη αξία στις επιχειρησιακές υποδομές τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.