Το σύστημα real time παρακολούθησης τιμών συνεδρίασης «Monopoly», εμπλουτίζεται με πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα χαρακτηριστικά.

profileΤο σύστημα «Monopoly» της θυγατρικής του ομίλου Profile, Globalsoft εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά, προσφέροντας δυνατότητα παρουσίασης και αναφοράς του πλήρους βάθους εντολών από το X.A.

Το Monopoly αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία παρακολούθησης και ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, με χιλιάδες εγκατεστημένα τερματικά σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Προσφέρει αξιοπιστία, ταχύτητα και πιστότητα πληροφόρησης σε ιδιώτες και επαγγελματίες επενδυτές, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται μεγάλοι τραπεζικοί οργανισμοί, χρηματιστηριακές εταιρείες και θεσμικοί επενδυτές.

Η εφαρμογή εξελίσσεται διαρκώς και εκτός από νέες Δυναμικές φόρμες, Στατιστική απεικόνιση τιμών, Προεπιλεγμένα σενάρια (templates) αλλά και Ενημέρωση ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο από πέντε και πλέον news vendors όπως Euro2Day, Capital, Reporter, SofokleousIn, Axiaplus, κ.ά., προσφέρει πλέον και Πλήρες Βάθος Εντολών για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά.

Επίσης, το Monopoly είναι η μόνη υπηρεσία στην αγορά που προσφέρει πολλαπλές επιλογές απεικόνισης (Views) με χρήση stand-alone οθονών. Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής συγκαταλέγεται η απεικόνιση Ξένων χρηματιστηρίων και η παρουσίαση δεικτών ξένων αγορών, με ολιγόλεπτη καθυστέρηση.

Με την ενσωμάτωση του πλήρους βάθους εντολών στην εφαρμογή οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα σε ένα παράθυρο να δουν όλες τις εντολές μίας μετοχής με όλες τις εισερχόμενες εντολές για τους αγοραστές και πωλητές ξεχωριστά και με χρωματικό προσδιορισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Οι εντολές ταξινομούνται με βάση τη τιμή και την ώρα εισόδου στο σύστημα. Επίσης υπάρχουν πέντε διαφορετικές στήλες για την απεικόνιση των εντολών, που περιλαμβάνουν: Τιμή εντολής, αριθμός τεμαχίων, διάρκεια εντολής, ειδική συνθήκη εντολής, ώρα εντολής. Εναλλακτικά, αντί της ώρας εντολής ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εμφάνιση του αριθμού εντολής όπως ορίζεται από το σύστημα του Χ.Α. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να δει όλες τις εντολές μία προς μία ή να τις ομαδοποιήσει με βάση τη τιμή τους. Οι εντολές που εμφανίζονται μέσω της νέας υπηρεσίας είναι: εντολές Limit, Market, At the Open και At the Close.