Η Adaox εμπλουτίζει τη διανομή λύσεων ασφαλείας με την προσθήκη της GFI, ενός κορυφαίου κατασκευαστή λογισμικού.

AdaoxH Adaox, Value Added Distributor κορυφαίων λύσεων ασφάλειας στην περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Μέσης Ανατολής, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής λογισμικού ασφαλείας την GFI. Η συμφωνία αφορά τη διανομή όλων των προϊόντων της GFI στην Ελλάδα.

Μιλώντας για τη συμφωνία ο Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της ADAOX ανέφερε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την συμφωνία μας με μια τόσο μεγάλη εταιρεία με καταξιωμένα προϊόντα η οποία αναπτύσσεται διαρκώς. Μέσω αυτής της συμφωνίας θα έχουμε την δυνατότητα προσφοράς περισσότερων λύσεων στο κανάλι μας ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών τους. Επιπλέον θα εδραιώσουμε και θα αυξήσουμε την διείσδυση των προϊόντων της GFI στην Ελλάδα.»

Η ADAOX έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία των προϊόντων της ESET και της Acronis, και συνεχίζει να αναπτύσσεται προσθέτοντας νέες επιλογές στο κανάλι συνεργατών της. Στα βραβευμένα προϊόντα της GFI περιλαμβάνονται λύσεις όπως Antispam, Endpoint Security, Network Security, E-mail Archiving και Fax. Η GFI είναι πρωτοπόρος εταιρεία στην παροχή λογισμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικές λύσεις με περισσότερες από 200,000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως.


Διαθεσιμότητα
Τα προϊόντα της GFI είναι άμεσα διαθέσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.adaox.gr.