Η Cloudbiz σε συνεργασία με το Factory Outlet στήριξαν τον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», χαρίζοντας παιδικά χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, οι εργαζόμενοι της Cloudbiz βρέθηκαν στο Factory Outlet του Αεροδρομίου μαζί με 25 παιδιά του Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», προκειμένου να αγοράσουν τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η ευχάριστη βόλτα στα καταστήματα για την κάλυψη των αναγκών ένδυσης και υπόδησης των παιδιών, γέμισε το Factory Outlet με λαμπερά παιδικά χαμόγελα και άφθονα γέλια, ενώ κατόπιν των αγορών, τα παιδιά επισκέφτηκαν το ολοκαίνουριο εστιατόριο Factory Bistro, προκειμένου να γευτούν μοναδικές ιταλικές νοστιμιές σε εορταστικό κλίμα.

Ο κ. Ευάγγελος Καραλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Cloudbiz, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να υποστηρίζουμε με τα όποια διαθέσιμα μέσα το έργο κοινωνικών φιλανθρωπικών σωματείων. Ευχαριστώ πολύ τους εργαζόμενους μας που αγκάλιασαν αυτήν την κοινωνική δράση, αλλά και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση μας να χαρίσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που φροντίζει ο εθελοντικός οργανισμός ‘ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’».

Cloudbiz1Ο κ. Μίλτος Γαλάνης, Commercial Director, Factory Outlet, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο FF Group στεκόμαστε πάντα με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, υλοποιώντας στοχευμένα προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας. Συγκεκριμένα, το Factory Outlet βρίσκεται πάντα στο πλευρό μη κερδοσκοπικών κοινωφελών και φιλανθρωπικών φορέων, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους είτε μέσω δωρεάς αγαθών, είτε προσφέροντας οικονομική στήριξη. Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε τέτοιου είδους συνέργειες, στηρίζοντας ενεργά στις πρωτοβουλίες τους, συνεργάτες, όπως είναι η Cloudbiz».

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δήλωσε: «Η πρωτοβουλία της Cloudbiz προσέφερε στα παιδιά μας μια μοναδική εμπειρία, εμπειρία που λόγω των συνθηκών, δεν μπορούν να απολαύσουν συχνά. Μέσα από μια όμορφη βόλτα στα καταστήματα του Factory Outlet, αλλά και χάρη στην πολύτιμη συμμετοχή της FF Group, τα παιδιά μας είχαν τη δυνατότητα, όπως κάθε άλλο παιδί, να διαλέξουν το δώρο τους για αυτές τις γιορτές. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις δυο εταιρείες, όσο και τα στελέχη τους που αγκάλιασαν με τόση αγάπη τα παιδιά μας και τα έκαναν να αισθανθούν τη μαγεία των γιορτών».