Επιβραβεύονται οι κάτοχοι των καρτών MasterCard, αποκτώντας προνόμια και εκπτώσεις για τις μετακινήσεις τους με τη χρήση της νέας υπηρεσίας uberX.

Από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 14 Ιανουαρίου 2016, οι μετακινήσεις με την uberX γίνονται πιο γρήγορες, εύκολες και οικονομικές, με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας MasterCard για την πληρωμή της διαδρομής (χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη).

Διαθέσιμη για iOS, Android, Windows & Blackberry, η νέα υπηρεσία για την Αττική uberX, προσφέρει στους χρήστες καθημερινά αυτοκίνητα για καθημερινή χρήση, προτρέποντάς τους να μετακινηθούν καλύτερα, γρηγορότερα και φθηνότερα από το να οδηγούν το δικό τους αυτοκίνητο μέσα στην πόλη.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους καρτών MasterCard, εγγεγραμμένους χρήστες της υπηρεσίας uberX, αλλά και νέους χρήστες που θα κάνουν την πρώτη τους διαδρομή μέσω της υπηρεσίας.

Μπείτε τώρα στο t.uber.com/mastercardgr, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία uberX με κάρτα MasterCard μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, απολαύστε τις εξόδους χωρίς άγχος και κερδίστε:

-Αν είστε ήδη uberX rider, η MasterCard και η Uber κάνουν δώρο €3 στο κόστος της επόμενης μετακίνησης, χρησιμοποιώντας απλά την κάρτα σας MasterCard® για την πληρωμή της υπηρεσίας και ενεργοποιώντας τον κωδικό MASTERCARD. Η προσφορά ισχύει για κάθε διαδρομή που θα πραγματοποιήσετε μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου, χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό μετακινήσεων.

-Αν πάλι είστε νέος χρήστης, κάντε την εγγραφή σας στην υπηρεσία uberX, ενεργοποιήστε τον κωδικό MASTERCARD20 και απολαύστε έκπτωση μέχρι και €20 για την πρώτη σας μετακίνηση, επιλέγοντας να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας MasterCard ως τρόπο πληρωμής.

uber

 

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία με την Uber, την εφαρμογή που απαλλάσσει επιβάτες και οδηγούς από τα μετρητά, από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της. Για την MasterCard, η αγοραστική εμπειρία με τη χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και αναλαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή. Παράλληλα, αναζητούμε συνεχώς νέους και δημιουργικούς τρόπους να ανταμείβουμε τους κατόχους καρτών MasterCard® για την εμπιστοσύνη τους και η συνεργασία με μια εφαρμογή παγκοσμίου φήμης και δραστηριότητας είναι ακόμα ένα τέτοιο παράδειγμα».

Ο Αντώνιος Κόνδης, General Manager της Uber Greece δήλωσε επίσης: «Η Uber, με παρουσία σε όλο τον κόσμο και ένα συνεχώς εξελισσόμενο κοινό και υπηρεσίες, ενώνει τις δυνάμεις της με την εμπειρία της MasterCard, για καινοτόμες λύσεις πληρωμών και νέες τεχνολογίες για τις συναλλαγές. Για εμάς, η ευκολία, η ταχύτητα και η ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών που εγγυάται η MasterCard, είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινή μας λειτουργία και τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, για ένα τόσο μεγάλο δίκτυο πελατών που επιλέγουν να μετακινηθούν χωρίς τη χρήση μετρητών μέσω της πλατφόρμας μας».