Η νέα καμπάνια της Microsoft Ελλάς, “Windows 10 Super Ήρωες”, έρχεται με πρωταγωνιστές τον Edge, την Hello και τον Defender.

Η Microsoft Ελλάς, με αφορμή την κυκλοφορία των Windows 10, των καλύτερων Windows που δημιουργήθηκαν ποτέ, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια “Windows 10 Super Ήρωες” με πρωταγωνιστές τους Edge, Hello και Defender!

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι fans των Windows 10 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους super ήρωες στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, καθημερινά, έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθούν μαζί τους, και να αναρτήσουν τη selfie τους στην επίσημη ιστοσελίδα Windows στο Facebook, διεκδικώντας απίστευτα Windows 10 δώρα!

Πηγή έμπνευσης των ηρώων αποτελούν τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως ο νέος browser Microsoft Edge, το Windows Hello, ο προσωπικός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνετε συσκευές με Windows 10, και ο Windows Defender, ο οποίος φροντίζει για την προστασία του υπολογιστή σας.

Microsoft_ logoΤα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν στους χρήστες μια οικεία και γνώριμη εμπειρία Windows,παρέχοντας τους παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα, προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη περισσότερα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.

Για να δείτε αναλυτικά τα σημεία που μπορείτε συναντήσετε τους Windows 10 super ήρωες και για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Windows 10 διαγωνισμό, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/heroes10