Η ATCOM απέσπασε 13 βραβεία στα e-volution awards 2016 που επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συνολικά η ATCOM αναδείχθηκε επικεφαλής μεταξύ των digital agencies, κερδίζοντας τα περισσότερα βραβεία στη διοργάνωση, καθώς τιμήθηκε με 3 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα βραβεία. Οι διακρίσεις αφορούν σε έργα της ATCOM για σημαντικούς της πελάτες όπως οι AEGEAN AIRLINES, WIND, IKEA, Κωτσόβολος, Links of London, Letsferry.gr, αλλά και στο Netvolution, το δικό της λογισμικό διαχείρισης web περιεχομένου.

lighthouse_evolution_awards_optimizedΣτο σύνολό τους, τα έργα αυτά αντανακλούν το εύρος των υπηρεσιών της εταιρείας σε όλο το φάσμα του e-Business, καθώς μεταξύ άλλων επιβραβεύτηκαν εφαρμογές web design, usability & user experience, mobile business, ανάπτυξης προσωποποιημένων υπηρεσιών και ψηφιακής στρατηγικής.

Κοινός παρονομαστής και καταλύτης της επιτυχίας για την εταιρεία η καινοτομία, η εφευρετικότητα, η δημιουργικότητα, η τεχνογνωσία και η άρτια υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει, στοιχεία τα οποία έχουν δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της ίδιας, αλλά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες της.