Τέσσερα νέα έργα ολοκλήρωσε η Data Communication στην ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών.

Νέα και αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης για τους πελάτες, εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με τους συνεργάτες, βελτιστοποίηση διαδικασιών και αύξηση αποδοτικότητας είναι τα βασικά οφέλη των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας, κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης από την Data Communication τεσσάρων έργων πληροφορικής και ψηφιακής επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία των εταιριών, καθώς τον Οκτώβριο του 2014 ολοκληρώθηκε το έργο Microsoft Dynamics CRM για τις δύο εταιρίες.

Με βασικούς στόχους την αποσυμφόρηση των Γραφείων Εξυπηρέτησης Πελατών και την αμεσότερη  ανταπόκριση σε αιτήματα πελατών και συνεργατών μέσω της πλήρους ψηφιοποίησης της ροής εργασιών, η Data Communication ανέπτυξε τέσσερις νέες και καινοτόμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των δύο εταιριών. Για την υλοποίησή τους, η Data Communication χρησιμοποίησε συνδυαστικά τεχνολογίες αιχμής της Microsoft, προσαρμόζοντάς τις και συνδέοντάς τις με τις υπάρχουσες υποδομές.

Συγκεκριμένα, με τη νέα web πλατφόρμα “My Account” οι πελάτες αποκτούν άμεση επικοινωνία με τις δύο εταιρίες, δημιουργώντας τον προσωπικό τους λογαριασμό για πλήρη διαχείριση του σημείου παροχής, πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών, παρακολούθηση αιτημάτων κ.α.

Παράλληλα, αναπτύχθηκε ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας (extranet portal) για τους εξωτερικούς συνεργάτες/μηχανικούς, μέσω της οποίας ψηφιοποιείται πλήρως όλη η ροή εργασιών που αφορά στην επικοινωνία τους με τις Εταιρίες.

Επιπρόσθετα, μέσω της νέας mobile εφαρμογής για κινητές συσκευές, αναβαθμίζεται η ποιότητα εργασίας και βελτιστοποιούνται οι αντίστοιχες διαδικασίες (αυτοψίες, έλεγχοι εσωτερικών εγκαταστάσεων), ενώ παράλληλα μέσω της on-line επικοινωνίας δίνεται η δυνατότητα για άμεση διαχείριση της αντίστοιχης εργασίας. Τέλος, μέσω του νέου συστήματος ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης εγγράφων, επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση της Διαχείρισης Εγγράφων, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για εκτυπώσεις και διακίνηση των φυσικών εντύπων.

Ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. & Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε, δήλωσε: «Η αξιοποίηση καινοτομικών τεχνολογιών και δοκιμασμένων συνεργασιών, αποτελούν βασικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που στοχεύει στην επιχειρηματική αριστεία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μια ριζικά μεταβαλλόμενη αγορά όπως αυτή του Φυσικού Αερίου».

243t4334t43tΜε αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Με 28 χρόνια ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής στο ενεργητικό μας, η Data Communication είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να “επιταχύνουν” επενδύοντας στην τεχνολογία. Εντοπίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρίας, ερχόμαστε να μελετήσουμε και να προτείνουμε λύσεις για την επίτευξη κάθε στρατηγικού επιχειρησιακού στόχου. Εκ μέρους της Data Communication θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη τους την ΕΠΑ Θεσσαλίας και την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, που μας τιμά ιδιαίτερα».