Η νέα σειρά έγχρωμων Α3 εκτυπωτών PRO τις ΟΚΙ απευθύνονται σε επαγγελματίες και παρουσιάζονται από τη CPI.

Η CPI παρουσιάζει τη νέα σειρά εκτυπωτών PRO της ΟΚΙ. Πρόκειται για Α3 έγχρωμους εκτυπωτές που απευθύνονται σε επαγγελματίες της αγοράς των Γραφικών Τεχνών, της Διαφήμισης και του Τουρισμού με εξειδίκευση στην παραγωγή διαφημιστικού υλικού, T-shirt, διαφημιστικών βιτρίνας κ.ά..

Η σειρά PRO περιλαμβάνει τους εκτυπωτές Pro9431dn, Pro9541dn και Pro9542dn και οδηγεί την ψηφιακή εκτύπωση σε νέα επίπεδα.

Ο Pro9431dn προορίζεται για επαγγελματίες που απαιτούν High Definition εκτύπωση χρωμάτων CMYK σε μια ευρεία γκάμα μέσων. Ο Pro9541dn διαθέτει 5 toner – τα παραδοσιακά CMYK και ένα επιπλέον spot χρώμα που μπορεί να είναι συμπαγές λευκό, ή διαφανές γυαλιστερό, για εντυπωσιακό φινίρισμα.

CPI 1MBΤέλος, ο Pro9542dn διαθέτει 5 toner, με το λευκό σαν μόνη επιλογή spot χρώματος, το οποίο και μπορεί να εκτυπωθεί κάτω από τα υπόλοιπα χρώματα με ένα μόνο πέρασμα του χαρτιού.

Οι εκτυπωτές PRO Series της ΟΚΙ διαθέτουν αναλώσιμα μεγάλης διάρκειας για εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης, κάνοντας την ψηφιακή εκτύπωση για proofing και την on-demand παραγωγή υλικού εξαιρετικά άμεση και οικονομική.

Οι νέοι εκτυπωτές PRO Series της ΟΚΙ αναμένονται στην Ελληνική αγορά τον Ιανουάριο του 2016.

Η CPI είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΟΚΙ για την ελληνική αγορά.