O αγώνας Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, τον αγώνα Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για το Len Champions League Ανδρών, καθώς και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο». Η αναμέτρηση και η εκπομπή θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

NovasportsΗ αρχή, γίνεται την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου.

Η συνέχεια είναι στις 20:15, με τη μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, του αγώνα Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.