Η SuccessFactors, εταιρεία της SAP, αναδείχτηκε ηγέτης στην τελευταία έρευνα του Magic Quadrant, σχετικά με τις λύσεις Talent Management Suites της Gartner.

Η SuccessFactors, εταιρεία της SAP, αναδείχτηκε ηγέτης για τρίτη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την έκθεση του 2015 Magic Quadrant για τις λύσεις Talent Management Suites (TMS) της Gartner Inc. Η παρούσα έκθεση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος, αξιολόγησε τις βασισμένες στο Cloud λύσεις HR και ανέδειξε τη SuccessFactors κορυφαίο πάροχο λογισμικού διαχείρισης ταλέντων, με βάση την “ικανότητα εκτέλεσης” και την “πληρότητα του οράματος” της.

Το Magic Quadrant αξιολογεί την αγορά σχετικά με τις λύσεις διαχείρισης ταλέντων. Η εν λόγω μέθοδος βοηθά τις επιχειρήσεις στη διαχείριση των βασικών διαδικασιών αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την αναζήτηση, την πρόσληψη, την αξιολόγηση και την ανάπτυξη των εργαζομένων.

Στην αγορά των λύσεων talent management, οι ηγέτες έχουν την ικανότητα «να κερδίζουν» συμφέρουσες προσφορές αναφορικά με λύσεις λογισμικού. Πιο συγκεκριμένα, οι Ηγέτες έχουν υλοποιήσει αρκετά έργα για λογαριασμό πελατών τους στη Βόρεια Αμερική, την περιοχή ΕΜΕΑ και Ασία σε πληθώρα καθετοποιημένων βιομηχανιών.

Αντιμέτωπες με την παγκόσμια επέκταση των δραστηριοτήτων τους και την ενασχόλησή τους με ένα εργατικό δυναμικό διαφόρων γενεών, οι επιχειρήσεις χρειάζονται τις κατάλληλες στρατηγικές και λύσεις για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Η SuccessFactors βοηθά τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να οικοδομήσουν μια ομάδα HR παγκόσμιας κλάσης, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς σε παγκόσμια κλίμακα, αξιοποιώντας τις βέλτιστες λύσεις του χαρτοφυλακίου τους αναφορικά με τη διαχείριση ταλέντου. Στο χαρτοφυλάκιο των λύσεων που αξιοποιεί η SuccessFactors, περιλαμβάνονται οι λύσεις SAP SuccessFactors Performance & Goals, SAP SuccessFactors Learning, SAP SuccessFactors Workforce Analytics and SAP SuccessFactors Workforce Planning.

SAP 15«Οι σημερινοί ηγέτες του HR αναζητούν λύσεις λογισμικού σχετικά με διαχείριση ταλέντων, ικανές να συμβάλουν στη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για τη εταιρεία τους», δήλωσε ο Mike Ettling, President, HR Line of Business της SuccessFactors. «Πιστεύουμε ότι η ανάδειξη μας ως ηγέτες αναφορικά με τις λύσεις Talent Management Suites (TMS) της Gartner Inc για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για παροχή λύσεων HR παγκόσμιας κλάσης στους πελάτες μας. Επίσης θεωρούμε πως η εν λόγω βράβευση βοηθά τους ηγέτες HR να κάνουν συνειδητές επιλογές στην προσπάθεια τους να μετασχηματιστούν ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις της εποχής».