Η Lenovo προσφέρει τους πρωτοποριακούς φορητούς υπολογιστές Yoga ικανούς να καλύψουν κάθε ανάγκη, αφού θεωρούνται άκρως μετατρέψιμοι.

Είτε μετακινήστε είτε βρίσκεστε στο σπίτι τα προϊόντα της σειράς υποστηρίζουν έναν «ευέλικτο» τρόπο χρήσης και προσφέρουν ακόμα περισσότερα! Οι επιλογές που συμπληρώνουν την ευρεία γκάμα ξεκινούν από τα προσιτά Yoga 300 & Yoga 500 και φτάνουν στο καλύτερο της κατηγορίας του, το Yoga 900.

Η Lenovo έχοντας ως γνώμονα τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για το χρήστη, ενισχύει συνεχώς την καινοτόμο οικογένεια συσκευών Yoga, τους πρώτους φορητούς υπολογιστές των οποίων η οθόνη διπλώνει 360 μοίρες. Η μεγάλη ποικιλία συσκευών έρχεται να απαντήσει στις πολύπλευρες ανάγκες των καταναλωτών, που επιζητούν να έχουν όλα όσα θέλουν σε μία μόνο συσκευή. Τώρα παρουσιάζει 2 νέα προσιτά αλλά πολύ ισχυρά laptops, τα Yoga 300 και Yoga 500, κάνοντας τις επιλογές των καταναλωτών ατελείωτες.

YOGA 300 (7)Υπολογιστής όταν τον χρειάζεστε, tablet όταν το επιθυμείτε και ακόμη περισσότερα, καθώς μπορείτε να μεταβείτε εύκολα μεταξύ των τεσσάρων λειτουργιών: laptop, stand, tent και tablet. Το μυστικό βρίσκεται στο μοναδικό σχεδιασμό και την οθόνη αφής 11″ του Lenovo Yoga 300. Επιτρέπει στην οθόνη να αναδιπλώνεται κατά 360°, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που χρησιμοποιείτε βάσει αυτού που θέλετε να κάνετε.

Τα Yoga 300 διαθέτουν επεξεργαστή Intel Celeron ή Intel Pentium για να επικοινωνείτε με συγγενείς και φίλους, να απολαμβάνετε ψυχαγωγία.

Το Yoga 300 σχεδιάστηκε για ευέλικτη, καθημερινή χρήση. Με βάρος περίπου 1.2kg και πάχος 21.8mm, το Yoga 300 αποδεικνύεται εξαιρετικά φορητό. Επίσης, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 6 ώρες, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές, χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσετε. Τέλος, τα ηχεία του Yoga 300 έχουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ η τεχνολογία Dolby Home Theater® προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου.

YOGA 500-(15'')_White_09_ASPHALT-HEATΤο Lenovo Yoga 500 15” & 14” με οθόνη που αναδιπλώνεται έως 360° μπορεί να προσφέρει άνετη χρήση για εργασία και παιχνίδι. Τα ηχεία του Yoga 500 έχουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ η τεχνολογία Dolby Home Theater προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι μόνο.

Με τους νεότερους επεξεργαστές Intel Core i, έχετε επαρκή ισχύ για να παίζετε, να δημιουργείτε, να διασκεδάζετε ή να μοιράζεστε περιεχόμενο. Απολαύστε ισχυρή απόδοση και ζωντανά γραφικά και τη δυνατότητα να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα με ευκολία, καταπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις σας, και ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας.

Με λιγότερα από 2.3 κιλά βάρος, πάχος μόλις 23mm και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 6 ώρες σε κανονική λειτουργία το Yoga 500 αποδεικνύεται ιδανικό για όσους δεν αποχωρίζονται τον φορητό τους υπολογιστή.