Η «καρδιά» του ελληνικού ταλέντου ψυχαγωγικού λογισμικού χτυπάει δυνατά στο gi-Cluster Game Jam 2015 από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Το gi-Cluster Game Jam 2015 ανοίγει τις πύλες του στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου και υποδέχεται για μία ακόμα χρονιά την ελληνική κοινότητα που αναπτύσσει ψυχαγωγικό λογισμικό και εφαρμογές. Έχοντας την ενεργό υποστήριξη των μελών του cluster, με την Intralot ως Grand Sponsor της διοργάνωσης και τις LazyLand, mobileFX και Tamasenco να προσφέρουν το πρώτο, δεύτερο και τρίτο χρηματικό έπαθλο αντίστοιχα στις καλύτερες ψηφιακές δημιουργίες, το gi-Cluster Game Jam 2015 θα φιλοξενήσει στους χώρους του α2-innohub πάνω από 100 ταλαντούχους developers για τις 48 συνεχόμενες ώρες της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Με την υποστήριξη και των μελών του gi-Cluster, η εμπειρία του διαγωνισμού αναμένεται να είναι φέτος καλύτερη από ποτέ, έχοντας τη βοήθεια των εθελοντών του Πανελληνίου Συλλόγου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας, οι οποίοι θα βρίσκονται για δύο εικοσιτετράωρα στο πλευρό των συμμετεχόντων, της εταιρείας Lancom, η οποία θα μεριμνήσει για όλες τις δικτυακές ανάγκες του διαγωνισμού, και της DNA Lab, η οποία θα διαθέσει δωρεάν τη βιβλιοθήκη μουσικής που έχει αναπτύξει στις συμμετέχουσες ομάδες.

gi-Cluster-logoΕπιπρόσθετα, τo IGN Greece ως Media Sponsor θα μεταδώσει τον «παλμό» του διαγωνισμού ζωντανά (live streaming) από τις παρουσιάσεις των παιχνιδιών και την τελετή απονομής των βραβείων, ενώ το Red Bull θα δώσει και φέτος «φτερά» στους συμμετέχοντες, προσφέροντας ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Τέλος, η ομάδα του Corallia ως συντονιστή του gi-Cluster, θα προσφέρει όλους τους απαραίτητους πόρους και υποδομές για τη άρτια διοργάνωση του διαγωνισμού.

Κατά την εναρκτήρια εκδήλωση του διαγωνισμού, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθεί το φετινό θέμα στους διαγωνιζόμενους, ενώ μετά από δύο ημέρες αδιάκοπου προγραμματισμού και δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση όλων των εφαρμογών που θα αναπτυχθούν το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την πιο δυνατή στιγμή του διαγωνισμού, μέσω live streaming.