Χριστούγεννα έρχονται και σε όλους μας, όσο να ‘ναι, ξυπνά το παιδί που κρύβουμε μέσα μας –άλλοι λίγο κάτω απ’ την επιφάνεια κι άλλοι πιο στο βάθος! Μέρες που είναι λοιπόν, αρκετοί είναι εκείνοι που έχοντας αποφασίσει να κάνουν ένα δώρο στους εαυτούς τους, καταλήγουν στην –εύκολη- λύση ενός videogame. Όχι ότι την αποδοκιμάζουμε –κάθε άλλο- αλλά υπάρχει και μία σαφώς πιο έξυπνη και αποδοτική αγορά, στο ίδιο μήκος κύματος και μπάτζετ που όμως μπορεί να σας… βγάλει πολύ περισσότερο!

Μιλάμε φυσικά για τις κάρτες συνδρομής στο Xbox LIVE και PlayStation Network. Θα τις βρείτε είτε onine, είτε στα καταστήματα, έχουν διάρκεια 12 μηνών (υπάρχουν και μικρότερες αλλά δεν έχει νόημα η αγορά τους) και στοιχίζουν όσο μία καινούρια, ΑΑΑ κυκλοφορία και φθηνότερα! Σας καθιστούν μέλη του Xbox LIVE Gold και PlayStation Plus (σε Xbox και PlayStation αντίστοιχα, προφανώς) και σας χαρίζουν όχι ένα αλλά πολλά πλεονεκτήματα!

christmas-ps-plus

Κατ’ αρχάς, σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε παρέα ή κόντρα σε φίλους σας, γνωστούς και παίκτες απ’ όλο τον κόσμο! Από εκεί και πέρα έχετε πρόσβαση σε αρκετές λειτουργίες της κάθε κονσόλας (Share Play, streaming σε υπολογιστή κλπ), όμως όλα τα λεφτά είναι το δίχως άλλο τα δωρεάν παιχνίδια που θα παίρνετε κάθε μήνα! Sony και Microsoft χαρίζουν στους συνδρομητές των δικτύων τους απίστευτα παιχνίδια σε μηνιαία βάση! Τα παιχνίδια αυτά θα τα κατεβάσετε στην κονσόλα σας και θα μπορείτε να τα παίζετε για όσο διαρκεί η συνδρομή σας: αν δεν την ανανεώσετε, τότε κλειδώνουν μέχρι να την ενεργοποιήσετε εκ νέου.

Όσο για το τι παιχνίδια θα πάρετε; Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε (στερούμαστε το κληρονομικό χάρισμα, βλέπετε…), ωστόσο είμαστε σε θέση να σας δώσουμε μιαν ιδέα των όσων έχουν δοθεί ως τώρα. Κάθεστε; Έχουμε και λέμε (ανάμεικτα για όλες τις πλατφόρμες): Dead Rising 2, Rainbow Six: Vegas, Gears of War, Hitman: Absolution, Dark Souls, Saints Row: The Third, Sleeping Dogs, Dishonored, BioShock Infinite, Assassins’ Creed IV: Black Flag, Crysis 3, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, The Walking Dead: The Complete First Season, Thief, Tomb Raider: Definitive Edition, Mass Effect 2, God of War Ascension, Yakuza 4, Batman: Arkham Asylum κ.α..

christmas-xbox-live-gold

Με άλλα λόγια, με μία συνδρομή, εξασφαλίζετε πως κάθε μήνα για τους προσεχείς 12 θα έχετε από ένα τουλάχιστον νέο παιχνίδι στη συλλογή σας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να χαίρεστε τις δυνατότητες της κονσόλας σας σε όλο τους το μεγαλείο. Τέλος, σημειώστε ότι η ίδια συνδρομή για το Xbox LIVE Gold ή το PlayStation Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Xbox 360 και Xbox One ή PS3 και PS4 –φτάνει φυσικά να είστε συνδεδεμένοι με τον ίδιο λογαριασμό! Λοιπόν; Τι λέτε; Εσείς τι δώρο θα… σας κάνετε φέτος τα Χριστούγεννα;