Το LEAF by Skroutz περιμένει ήδη τους λάτρεις του fashion online shopping να το ανακαλύψουν! Κατεβάστε την mobile εφαρμογή στην Android συσκευή σας.

To LEAF by Skroutz είναι μία νέα mobile fashion εφαρμογή, η οποία απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του online shopping που θέλουν να ανακαλύπτουν τις τελευταίες τάσεις της γυναικείας και ανδρικής μόδας, να εμπνέονται ιδέες και καθημερινούς συνδυασμούς και να «χαζέψουν» στις ψηφιακές βιτρίνες των ηλεκτρονικών καταστημάτων για να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους.

Το LEAF περιλαμβάνει μοναδικές συλλογές με χιλιάδες επιλεγμένα: παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα, διαθέσιμα στα fashion e-shops της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών www.skroutz.gr. Τα είδη μόδας και τα αξεσουάρ στο περιβάλλον της εφαρμογής παρουσιάζονται στη λογική των “Collections”, όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί και να χαζέψει τις προτεινόμενες συλλογές από μια πληθώρα προϊόντων για ένα εύρος διαφορετικών περιστάσεων, όπως Βραδινά, Gym και Denim για τη γυναίκα ή Casual, Rock και Military για τον άνδρα.

Με έμφαση στην “stumble” φιλοσοφία του, το LEAF by Skroutz διαθέτει λιτή σχεδίαση, μεγάλες φωτογραφίες και πιο άμεση απόκριση χάρη στις swipe λειτουργίες. Ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί απλά και γρήγορα να επιλέξει τα σχέδια και τα προϊόντα που του αρέσουν, να τα προσθέσει στα “Αγαπημένα” του και στη συνέχεια να τα αποκτήσει με λίγα clicks, όταν και όποτε θέλει, on-the-go!

Οι συλλογές του LEAF εμπλουτίζονται συνεχώς και ανανεώνονται σε συχνή βάση μέσα στην ημέρα, επιτρέποντας στο χρήστη να ανακαλύπτει νέες ιδέες και προϊόντα που ταιριάζουν στην καθημερινή του διάθεσή και στο προσωπικό του στυλ.

Οι κυριότερες λειτουργίες του LEAF by Skroutz περιλαμβάνουν:

– Περιήγηση σε ξεχωριστές συλλογές με επιλεγμένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα
– Άνετη και ευχάριστη πλοήγηση στο περιβάλλον της εφαρμογής με το card design και τη χρήση του swipe μενού
– Δημιουργία προσωπικής συλλογής με τα «Αγαπημένα» fashion items του χρήστη
– Ασφαλείς και γρήγορες online αγορές στα fashion e-shops του Skroutz με λίγα clicks
– Sharing των αγαπημένων προϊόντων μέσω social networks, e-mail και mobile apps
– Χρήση της εφαρμογής μέσω του λογαριασμού στο Skroutz, το Facebook ή το G+

Προς το παρόν το LEAF είναι διαθέσιμο στο Google Play Store για Android συσκευές, ενώ η ομάδα του Skroutz εργάζεται πυρετωδώς για την προετοιμασία της έκδοσης της εφαρμογής για συσκευές με λειτουργικό iOS. Τέλος, ο μελλοντικός σχεδιασμός της ομάδας περιλαμβάνει και την ανάπτυξη του LEAF mobile app και για άλλες κατηγορίες του Skroutz.