Είστε έτοιμοι για το CU Friday Horror Show; Πρόκειται για μια νέα τρομακτική μεταμεσοκύκτια προβολή στο Odeon Oπερα και ένα Horror Party.

Το CU AROUND είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής που προσφέρει εκπληκτικές προσφορές και προνόμια, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες, αποκλειστικά για τους CU συνδρομητές. Μετά το πολύχρωμο Neon party στο καράβι που έγραψε ιστορία, το απίθανο πάρτι γενεθλίων με τον Μύρωνα Στρατή να τραγουδάει live με την μπάντα του στο σπίτι μιας τυχερής φίλης του CU, έρχεται μια νέα, «τρομακτική εμπειρία». Το CU FRIDAY HORROR SHOW!

CU Around logoΤο CU FRIDAY HORROR SHOW είναι μια βραδιά τρόμου που διοργανώνει το CU AROUND αυτήν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 23:30. Οι φίλοι του CU και οι φίλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μεταμεσονύκτια προβολή μία κλασσική horror ταινίας στο ODEON ΟΠΕΡΑ. Αμέσως μετά την ταινία ακολουθεί Horror party με spooky διάθεση, αλυσοπρίονα, τσεκούρια, μάσκες, μαχαίρια, ζουρλομανδύες και τους γνωστούς alternative DJs Postriper, MNDL και Kris Riot.

Οι θαρραλέοι φίλοι του CU μπορούν να στείλουν μήνυμα ODEON στο 54646 (χρέωση 0,2€/κωδικό) για να πάρουν κωδικό για δωρεάν είσοδο για τους ίδιους κι έναν ατρόμητο φίλο τους!