Κάνει τη διαφορά με την πανίσχυρη μπαταρίας του, ικανοποιώντας κάθε gamer και χρήστη με απαιτήσεις! Συνοδεύεται από εντυπωσιακά specs.

Ξεχωρίζει με την “τεράστια” μπαταρία του (5000mAh) και την ικανότητά να φορτίζεται ταχύτητα και να εξοικονομεί ενέργεια.
Είτε είστε gamers, είτε εξερευνείτε τα social media με τις ώρες, η δυνατή μπαταρία του Lenovo Vibe P1 δεν θα σας απογοητεύσει! Πάντως, σύμφωνα με τη Lenovo, χαρίζει αυτονομία 81 ωρών.

Το νέο 4G smartphone -που αναμένεται να βγει σύντομα στα ράφια των καταστημάτων- συνοδεύεται από τεχνικά specs που το μετατρέπουν σε…. ποθητό.

Πιο συγκεκριμένα, έρχεται με 5,5 ιντσών Full HD IPS οθόνη, ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, και οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 στα 1.5GHz, ο οποίος συνοδεύεται με 2GB RAM. Έτσι, το multitasking γίνεται εύκολη υπόθεση, ακόμα και εάν ανοίξετε τα πιο απαιτητικά apps!

lenovo-smartphone-vibe-p1-front-7Η χωρητικότητά του φτάνει τα 32GB (δυνατότητα επέκτασης με microSD) και η DualSIM λειτουργία του θα σας αφήσει να ενώσετε σε ένα κινητό τις επαγγελματικές με τις προσωπικές σας επαφές.

Όσον αφορά τις κάμερες, η οπίσθια φτάνει τα 13MP, ενώ η selfie κάμερα κινείται στα 5MP. Ξεχωρίζουν με το γρήγορο auto focus τους και το dual-color LED flash που μετατρέπει τη νύχτα σε… ημέρα!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συσκευή χαρίζει έξτρα ασφάλεια μέσω της λειτουργίας fingerprint.