Στο «Future Decoded» αναδείχθηκαν οι λύσεις που προσφέρει η Microsoft στους πελάτες της για να τους βοηθήσει να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Future Decoded” που πραγματοποίησε η Microsoft Ελλάς, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στο Gazarte. Περισσότερα από 120 στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο πλαίσιο των Microsoft Cloud and Data Platform Roadshow events, μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εκπροσώπους και συνεργάτες της Microsoft για τις καινοτόμες και τεχνολογικές τάσεις, τις σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές που προβλέπει η εποχή, αλλά κυρίως για όλες τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που κρύβονται πίσω από τις cloud λύσεις που προτείνει η Microsoft στους πελάτες της για να τους βοηθήσει να αυξήσουν τα κέρδη τους αλλά και να αντιστρέψουν τα αδύνατα σημεία τους, σε πολύτιμα στοιχεία.

microsoftΟι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από live demos και παρουσιάσεις με θέμα το Cloud & Data Platform, το Cloud Productivity & τα Business Processes, όπως επίσης και τα Windows. Εξαιρετικά ενδιαφέρον κομμάτι της εκδήλωσης καταγράφηκε ότι ήταν η live συζήτηση ανάμεσα σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft και στον CEO & συνιδρυτή μιας ανερχόμενης εταιρείας πληροφορικής, η οποία χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες της Microsoft για ανάλυση δεδομένων, με στόχο να δεσμεύσει τους ανθρώπους της σε μια πιο οικολογική συμπεριφορά.

Η συζήτηση ήταν πολύ δυναμική και εστίασε στο πως μια εταιρεία μπορεί να εξελιχθεί από μια απλή ιδέα σε μια πολυεθνική δύναμη χρησιμοποιώντας τεχνολογίες κλειδιά, οι οποίες με τη βοήθεια πάντα του IT, θα την οδηγήσουν σε σημαντικές μειώσεις κόστους.

Στο χώρο υπήρχε και ειδικά διαμορφωμένο booth, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να πλοηγηθούν στον κόσμο των νέων Windows 10 αλλά και να γνωρίσουν τις νέες Microsoft Windows και Lumia συσκευές.