Η επίσημη εφαρμογή της Lokomotiv Μόσχας για iOS και Android ξεχωρίζει με ένα Second Screen παιχνίδι που σχεδιάστηκε από την “Going Up”.

Η Going Up, εταιρία mobile & digital marketing με μεγάλη παρουσία σε interactive campaigns στο εξωτερικό την τελευταία δεκαετία, σε συνεργασία και για λογαριασμό της ιστορικής Ρωσικής ομάδας σχεδίασαν την επίσημη εφαρμογή της, που περιλαμβάνει και το Second Screen παιχνίδι που έχει σχεδιάσει η Going Up.

Εκτός από το πλούσιο περιεχόμενο και το ειδησεογραφικό ρεπορτάζ για την ομάδα, οι φίλαθλοι της Lokomotiv, και όχι μόνο, έχουν την δυνατότητα σε κάθε αγώνα της Lokomotiv να απαντούν ερωτήσεις προσεκτικά επιλεγμένες από live moderator και την πλατφόρμα της Going Up και παίζουν κάρτες σχετικά με την εξέλιξη ενός αγώνα που παρακολουθούν ζωντανά. Συμμετέχουν έτσι σε διάφορα leaderboards (social media, location based, sponsored) και ανάλογα με την απόδοσή τους έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα. Έτσι η ομάδα και οι χορηγοί της Lokomotiv έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται πιο κοντά στον καταναλωτή με μια σειρά από marketing εργαλεία (location based surprises, in-app videos, sponsored prizes κτλ.).

1024x1024srΟ Managing Director της Going Up Γιώργος Πάκος, μιλώντας στο www.techpress.gr ανέφερε μεταξύ άλλων: «…είναι μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση να βλέπεις τον προσεκτικό σχεδιασμό να αποδίδει καρπούς κι ένα προϊόν που γεννήθηκε από την δική μας ανάγκη να διασκεδάζουμε περισσότερο την θέαση ενός αγώνα να τυχαίνει θερμής υποδοχής από το Ρωσικό κοινό. Σε αντίθεση με άλλα app ομάδων, η ένταξη του παιχνιδιού μας «Sportimo» στο app δίνει ουσιαστικό λόγο να επιστρέφει ο χρήστης στο app και να έχει ένα πραγματικό interaction με την ομάδα και τους χορηγούς της. Στο Ρωσικό πρωτάθλημα γίνονται προσεκτικοί σχεδιασμοί για την αναβάθμιση του προϊόντος και η Lokomotiv επενδύει σε εμάς για την παρουσία της στον χώρο των apps. Από πλευράς μας, θέτοντας τον πήχη της ποιότητας ψηλά, καθημερινά εμπλουτίζουμε την εφαρμογή με νέα χαρακτηριστικά, ενώ φέρνουμε και… τύχη στην Lokomotiv που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League!».

Ο Product Development Director της Going Up, Χάρης Καλδής, σημείωσε: «Η Going Up εστίασε στην χαρά και την απόλαυση του φιλάθλου, όχι μόνο στην τεχνολογία. Στο κομμάτι της τεχνολογίας έχουμε πλέον αναπτύξει μια πολύ σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στο κομμάτι του social live gaming και συνεχίζουμε καθημερινά να μαθαίνουμε. Ο σχεδιασμός μιας εφαρμογής που προσφέρει Live Interaction έχει προκλήσεις που η δημιουργικότητα και το εξαντλητικό testing μας επιτρέπουν να ξεπερνάμε επιτυχώς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουμε φθάσει στο σημείο να έχουμε στα χέρια μας μια πραγματικά modular πλατφόρμα που με τη χρήση live στατιστικών και data analysis μπορεί να προσαρμοστεί σε μια πληθώρα live sports και events, προσφέροντας στο χρήστη μια μοναδική second screen εμπειρία. Έχουμε αγαπήσει την Lokomotiv και κάθε παιχνίδι της γίνεται για μας μια μικρή γιορτή στην οποία θέλουμε μελετώντας διαρκώς τα analytics να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω. To κοινό επιβραβεύει την ποιότητα με την επισκεψιμότητα, τα reviews και το χρόνο που περνά στο app και αυτό είναι πηγή έμπνευσης για να αναβαθμίζουμε την εμπειρία!»

unnamed2Ο General Manager της Lokomotiv, Konstantin Chamilovic δήλωσε: «Η Going Up και το προϊόν της Sportimo, κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή για την μοναδικότητα της ιδέας τους. Η ατζέντα μας είχε ψηλά την ανάγκη ενός application αλλά αναζητούσαμε ένα τρόπο να διαφοροποιηθούμε με ό,τι υπάρχει στην αγορά που συνήθως, όσο πλούσιο κι αν είναι δεν προσφέρει διαδραστικότητα. Δεν ανησυχήσαμε ούτε στιγμή για το γεγονός ότι το app μας κυρίως εξυπηρετείται από την Ελλάδα μιας και η πολύχρονη παρουσία της Going Up στο εξωτερικό και στην Ρωσία αποτελούν εγγύηση».

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ:

iOS:
https://itunes.apple.com/gr/app/lokomotiv-f.c./id1011293000?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedbug.lokomotiv