Το “2015 LG H&A Europe Best Promoter Competition” πραγματοποιήθηκε φέτος στην Αθήνα με τη συμμετοχή 15 χωρών.

Η LG Electronics Hellas  διοργάνωσε φέτος την ετήσια εκδήλωση ‘2015 LG H&A Europe Best Promoter Competition’, όπου παρουσιάστηκαν οι καλύτερες πρακτικές στον τομέα της προώθησης των LG οικιακών συσκευών από όλες της χώρες της Ευρώπης, αλλά και τα νέα καινοτόμα προϊόντα της LG στην κατηγορία αυτή. Η ιδιαίτερη διήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘Astir Palace’ στη Βουλιαγμένη, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 50 in store promoters και merchandisers από 15 θυγατρικές της LG στην Ευρώπη, καθώς και εκπρόσωποι της LG Κορέας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναδείχθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνιστικού κομματιού, οι καλύτερες πρακτικές που βοήθησαν στην αύξηση των πωλήσεων στις premium κατηγορίες, εξασφάλισαν την προτίμηση του κοινού και ενίσχυσαν τη γενική παρουσία των LG προϊόντων μέσα στα καταστήματα λιανικής ανά την Ευρώπη. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η προϊοντική στρατηγική καθώς και οι τεχνολογικές προτάσεις της εταιρείας για τον τομέα των οικιακών συσκευών.

LGE_Logo_2015Ανάμεσα στα νέα προϊόντα, ξεχώρισαν φυσικά τα πλυντήρια τεχνολογίας Turbowash που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου σε συνδυασμό με υψηλή απόδοση πλύσης, και τα πλυντήρια με σύστημα ανάρτησης Centrum System™, ένα νέο σύστημα που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της εταιρείας. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι ενεργειακά αποδοτικοί ψυγειοκαταψύκτες, τα ψυγεία με την τεχνολογία Door-in-Door™ και η καινοτομική σειρά CordZero™ που αποτελείται από ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική ευκολία αλλά και υψηλή απόδοση και διάρκεια στη χρήση.