H Xerox θα σταθεί “δίπλα” στο 1ο Eco Kids Festival, που αφορά το παιδί και το περιβάλλον, το οποίο θα διοργανωθεί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της η Xerox Hellas θα συμμετέχει σε μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία, υποστηρίζοντας το 1ο Eco Kids Festival που διοργανώνεται το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Το 1ο Eco Kids Festival είναι αφιερωμένο στο παιδί, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

Σχεδιάστηκε με σκοπό γονείς και παιδιά να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν πρακτικές που οδηγούν σε μια πιο ισορροπημένη σχέση με τον πλανήτη και να χτίσει μια ωφέλιμη, κοινή εμπειρία για όλη την οικογένεια! Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οικολογικές οργανώσεις, εκπαιδευτικές ομάδες και γνωστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά από δράσεις.

Eco_Kids_Festival_LogoΗ Xerox θα υποστηρίξει το Φεστιβάλ αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και την παραγωγή όλων των εκτυπωτικών του αναγκών. Τις εκτυπώσεις ανέλαβε το τμήμα Communication & Marketing Services (CMS) της Xerox Hellas. Το υλικό που ανέλαβε να διαχειριστεί το CMS ποικίλει από την σήμανση του φεστιβάλ, εσωτερικά και εξωτερικά, μέχρι αυτοκόλλητα, πανό, rollups, backdrops, ταμπέλες κ.α. σε όλους τους χώρους.

Σημειώνεται ότι τo CMS είναι μια outsourcing υπηρεσία μέσω της οποίας η Xerox αναλαμβάνει την υλοποίηση της παραγωγής όλου του υλικού και εκστρατειών Marketing μιας επιχείρησης με στόχο την μέγιστη απόδοση της επικοινωνίας καθώς και τη μείωση του κόστους.