Η Aifos Tech Ltd λανσάρει τη νέα πρωτοποριακή έκδοση του WiseMo Remote Support & Management για συσκευές Android!

Με στόχο την υλοποίηση έργων παγκοσμίως, που αφορούν την απομακρυσμένη πρόσβαση, τον δυναμικό έλεγχο και συντήρηση των κινητών συσκευών και tablets με λειτουργικά Androids, Windows Mobile και Windows CE, ανοίγει φτερά η Aifos Tech.

Η ασφαλής και γρήγορη πρόσβαση που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του νέου προϊόντος της Aifos Tech (WiseMo – έξυπνο κινητό), προς υπολογιστές, δίκτυα, κινητά τηλέφωνα (smartphones με Android, Windows Mobile και Windows CE), κινητές συσκευές (Handheld devices), όπως συσκευές παραγγελιοληψίας και ηλεκτρονικής τιμολόγησης, scanners, αλλά και μηχανήματα, έρχεται να καλύψει πρωταρχικές ανάγκες επιχειρήσεων όλων των κλάδων συνεισφέροντας τόσο στην εξοικονόμηση κόστους όσο και στην αύξηση της καθημερινής παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Το νέο προϊόν της Aifos Tech, WiseMo Android Guest Module, δίνει την δυνατότητα σε χρήστες με συσκευές Android (Android devices) να αποκτούν απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλους τους υπολογιστές τους, σε άλλες Android συσκευές, Smartphones, ή Tablets χρησιμοποιώντας είτε ασφαλές δίκτυο στο internet (το οποίο ονομάζεται “myCloud”), είτε το υπάρχον δίκτυο του οργανισμού (TCP/IP).

unnamedΟ νέος WiseMo Android Guest είναι διαθέσιμος από το Google Play, και ακριβώς όπως και στην περίπτωση του iOS Guest, διατίθεται δωρεάν εφόσον ο χρήστης διαθέτει το myCloud License για να συνδεθεί.

Ταυτόχρονα, η Aifos Tech ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας έκδοσης WiseMo Android Host module, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε χρήστες Android συσκευών να δέχονται ασφαλές και κρυπτογραφημένο remote control, είτε από Support Operators που χρησιμοποιούν Windows PCs, είτε από Support Operators που χρησιμοποιούν Android ή iOS συσκευές.

Μάλιστα υποστηρίζονται και οι συσκευές που τρέχουν το νέο Android 6.0. Η νέα έκδοση είναι άμεσα διαθέσιμη για αξιολόγηση από τη σελίδα της Aifos Tech (www.aifostech.com), όπως και από το Google Play.