Βρείτε την εμπειρία των Windows 10 στο Πλαίσιο και το Microsoft Lumia 550, ένα πολυεργαλείο επικοινωνίας και εργασιών στα χέρια σας.

Με άνετη οθόνη 4,7″, λειτουργικό Windows 10 και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, το Microsoft Lumia 55o τα κάνει όλα πιο γρήγορα. Εξοπλισμένο με δύο κάμερες μία 5MP πίσω και μία 2MP και 4G λειτουργία έρχεται στο Πλαίσιο στην τιμή των 139€.

Windows 10… απεριόριστες επιλογές

Συγχρονίστετο Microsoft Smartphone σου με τον υπολογιστή  και πάρτε επαφές και εργασίες παντού μαζί σας.

Στείλτε mails, δούλεψε στο Office, παίξε παιχνίδια και απολαύστε μια ολοκληρωμένη καθημερινή επικοινωνία.

Άνετη οθόνη 4,7″

Παίξτε άνετα παιχνίδια, πλοηγηθείτε στο Internet και απολαύστε τις φωτογραφίες σας. Η οθόνη 4,7″ ανάλυσης 1280×720 σας παρέχει όσο χώρο χρειάζεστε για εργασίες και επικοινωνία!

Microsoft-Lumia-550-SmartphoneΔύο κάμερες στο χέρι σου

Κάντε post τις εντυπωσιακές Selfies, βγάλτε την παρέα και ενημερώστε το status στα Social media. Με τις δύο κάμερες 5MP πίσω και 2MP μπροστάθα δείξετε σε όλους τις καλύτερες στιγμές σας.

Τετραπύρηνος Δράκος

Γρήγορη απόκριση και εφαρμογές που δεν κολλάνε πουθενά με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon όλες οι εργασίες μετατρέπονται σε… παιχνιδάκι!

Το Internet στα πιο γρήγορά του

Στείλτε mails, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στα social media, κατεβάστε τις φωτογραφίες των φίλων σαςκαι όλα αυτά σε ασύγκριτες ταχύτητες! Ήρθε η ώρα να ξεκολλήσεεαπό τα Wi-Fi Hotspots και να έχετε internet παντού!