Η Westnet Distribution του ομίλου Olympia (ηγεσίας Πάνου Γερμανού) “ανοίγει” επιπλέον το προϊόντικό της χαρτοφυλάκιο με νέα προϊόντα ASUS και HP.

Η Westnet Distribution A.E., μέλος του Ομίλου Olympia του οποίου ηγείται ο Πάνος Γερμανός, διευρύνει περαιτέρω το προϊόντικό της χαρτοφυλάκιο μέσα από την αποκλειστική διάθεση των νέων σειρών gaming Republic of Gamers και Strix της ASUS, αλλά και μέσω της διάθεσης νέων προϊόντων HP.

Οι νέες σειρές Republic of Gamers και Strix, καθώς και ολόκληρη η συλλογή των high end gaming προϊόντων της ASUS, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του «Intel Technology Conference 2015», που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου. Ειδικότερα, στο συνέδριο, η εταιρεία παρουσίασε στο κοινό:

-Τα νέα gaming desktop ASUS ROG G20AJ και ASUS ROG GR8
-Τα νέα gaming notebooks ASUS ROG GL552VW και ASUS ROG G752VY
-Tα νέα ASUS headphones STRIX 7.1 και Cerberus
-Τα μοναδικά ASUS mouse ROG Gladius και ROG Sica
-To πρωτότυπο ASUS Mousepad ECHELON
-To άκρως λειτουργικό ASUS Keyboard STRIX Tactic Pro

Παράλληλα, στο φετινό «Intel Technology Conference 2015», η Westnet επιλέχθηκε αποκλειστικά από την HP για να παρουσιάσει την high end συλλογή προϊόντων computing, όπως:

-Το μοναδικό HP Spectre x360 (Pike)
-Το ξεχωριστό Star Wars PC
-Το υψηλού design Pavilion X2 – White και HP Pavilion x360 Convertible
-To πρωτότυπο HP Pavilion AiO
-Τα νέα Pro Slate 8 tablet, Elitebook x2 1011, Elitebook 1020 επαγγελματικής χρήσης

HP Pro Slate 8 Tablet, Left facing with HP Duet Pen

HP Pro Slate 8 Tablet

Η αποκλειστική διανομή των gaming προϊόντων της Asus, καθώς κι ολόκληρης της γκάμας notebook και desktop της ASUS στην ελληνική αγορά από τη Westnet, καθώς και η διανομή πρωτοποριακών προϊόντων HP, ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη στρατηγική της εταιρείας για παροχή ενός ταχύτατα εξελισσόμενου και τεχνολογικά άρτιου χαρτοφυλακίου προϊόντων, που απαντά με ολοκληρωμένο τρόπο στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σημειώνεται ότι στο ετήσιο συνέδριο, που διοργανώθηκε από την Intel, αποκλειστικά για το κανάλι των συνεργατών της στην Ελλάδα, η ASUS επιλέχθηκε ως ένας από τους συνεργάτες της εταιρείας, που προσφέρει καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.