Η Canon παρουσιάζει τρεις νέους εκτυπωτές με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού στη σειρά PIXMA που εκτυπώνουν έως 7.000 έγχρωμες σελίδες.

Η Canon αποκάλυψε σήμερα τρεις νέους εκτυπωτές –τα μοντέλα PIXMA G1400, PIXMA G2400 και PIXMA G3400– με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 7.000 έγχρωμων και 6.000 ασπρόμαυρων σελίδων με ένα σετ φιαλών μελανιού. Οι εκτυπωτές διαθέτουν το ολοκαίνουργιο, πρωτότυπο Σύστημα συνεχούς παροχής μελανιού (Continuous Ink Supply System, CISS) της Canon, το οποίο χρησιμοποιεί επαναγεμιζόμενες δεξαμενές και επιτρέπει εκτυπώσεις μεγάλου όγκου με σημαντική μείωση του κόστους για το μελάνι.

Για γραφεία στα οποία οι εκτυπώσεις πολλών σελίδων αποτελούν τον κανόνα ή για χρήστες που θέλουν να εκτυπώνουν κάθε όμορφη φωτογραφία τους, αυτοί οι εκτυπωτές προσφέρουν πραγματική αξία και χαμηλό κόστος εκτύπωσης, χάρη στη δυνατότητα παραγωγής τεράστιου αριθμού σελίδων και στην εξαιρετική παραγωγικότητα. Τα γνήσια μελάνια Canon –τύπου pigment για το μαύρο και dye για τα χρώματα– διασφαλίζουν επίσης εκτυπώσεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, με ευκρινές, καθαρό κείμενο και ζωντανά χρώματα.

Σχεδιασμένοι με γνώμονα την ποιότητα, την υψηλή λεπτομέρεια εκτύπωσης και την ευκολία

Ο PIXMA G1400 είναι ένας τυπικός εκτυπωτής, ενώ τα μοντέλα PIXMA G2400 και PIXMA G3400 είναι πολυμηχανήματα, που προσφέρουν λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Όλοι οι εκτυπωτές διαθέτουν σύστημα εκτύπωσης μεγάλης αντοχής με κεφαλή FINE για εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και ταχύτητας, καθώς και τεχνολογία η οποία αποτρέπει τη διείσδυση αέρα στις σωληνώσεις τροφοδοσίας μελανιού, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και σταθερότητα κατά την παραγωγή μεγάλου όγκου εκτυπώσεων.

965114-480667664Για εκτυπώσεις με μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας, ο μηχανισμός εκτύπωσης επιτυγχάνει ανάλυση 4.800×1.200dpi με σταγονίδια όγκου 2pl για ομαλές διαβαθμίσεις τόνων και υψηλή λεπτομέρεια, ώστε να αποδίδονται τέλεια τα έγγραφα με μικρά στοιχεία και οι φωτογραφίες. Όλα τα μοντέλα της σειράς εκτυπώνουν επίσης φωτογραφίες 10x15cm χωρίς περιθώρια μέσα σε μόλις 60i δευτερόλεπτα.

Τα νέα μοντέλα με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού συνδυάζουν μικρές διαστάσεις, υψηλή αισθητική και ευχρηστία. Οι τέσσερις δεξαμενές μελανιού υψηλής αποδοτικότητας είναι τοποθετημένες στην εμπρός πλευρά και άμεσα ορατές, γεγονός το οποίο καθιστά τον έλεγχο της στάθμης των μελανιών γρήγορη και απλή υπόθεση, ενώ η μοναδική σχεδίαση των φιαλών μελανιού εξασφαλίζει ότι το γέμισμα των δεξαμενών είναι μια γρήγορη και καθαρή διαδικασία.

Διασύνδεση και δημιουργικότητα

Για ασύρματες εκτυπώσεις, το μοντέλο PIXMA G3400 υποστηρίζει Wi-Fi και προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς καλώδια από υπολογιστές, smartphone και tablet, καθώς και πλήρη συμβατότητα με τη νέα εφαρμογή Canon PRINT. Η υποστήριξη εκτύπωσης μέσω cloud επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν τα έγγραφα και τις φωτογραφίες τους για εκτύπωση απ’ οπουδήποτε στον κόσμο και να εκτυπώνουν από πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως τα Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ και Flickr.

Για πραγματικά δημιουργική εκτύπωση φωτογραφιών, το μοντέλο PIXMA G3400 είναι επίσης συμβατό με το λογισμικό Easy-PhotoPrint+ της Canon. Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω tablet ή προγραμμάτων περιήγησης στο Web και επιτρέπει πρόσβαση στις φωτογραφίες και επεξεργασία τους πριν από την παραγωγή δημιουργικών εργασιών, όπως ευχετήριες κάρτες ή ημερολόγια.

Όλοι οι νέοι εκτυπωτές συνοδεύονται από το λογισμικό My Image Garden της Canon –το οποίο περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά εφαρμογών, όπως το Creative Park– που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτυπώνουν πληθώρα προσωποποιημένων δημιουργιών, όπως κάρτες, χειροτεχνίες, ακόμη και καλλιτεχνήματα από χαρτί.