Το Zero 4G Silver της LG, διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη αφής 5”και κάμερες των 8MP και 13 MP.

Ένα ξεχωριστό smartphone για μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης! Με το LG Zero έχετε ένα smartphone με μεταλλικό σώμα που σας ικανοποιεί τόσο για το στιλ, όσο και για την εργονομία. Οι λεπτές καμπύλες έρχονται μαζί σε αρμονία με το λεπτό προφίλ του smartphone. Σε μόλις 7.4 χιλιοστά, βρείτε όλη την ευχαρίστηση να περιηγηθείςτε και να παίξετε με απόλυτη άνεση.

Απαθανατίστε τις καλύτερες στιγμές:

Το LG Zero είναι ο ιδανικός σύντροφος για να τραβήξετε αξέχαστες φωτογραφίες και selfies. Η μπροστινή του κάμερα 8 megapixel, προσφέρει κορυφαία ποιότητα, για καταπληκτικές selfies. Με την κύρια κάμερα 13 megapixel, μπορείτε να τραβήξετε όμορφα τοπία και να τα αποθηκεύσετε στην εσωτερική μνήμη με χωρητικότητα 16GB.

Διπλάσια διασκέδαση με τις selfies:
Χάρη στo LG Zero, το να τραβήξετε μία selfie φωτογραφία είναι διασκεδαστικό και άμεσο. Με τη λειτουργία αναγνώρισης χειρονομιών, απλά ανοίξτε και κλείστε το χέρι για να ξεκινήσει το χρονόμετρο. Και αν το κάνετε δύο φορές, μπορείτε να τραβήξετε 4 φωτογραφίες στη σειρά! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε selfie stick, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί η αναγνώριση χειρονομιών λειτουργεί σε μέχρι 1.5m απόσταση.Untitled

Ξεχωριστή απεικόνιση:
Η οθόνη 5 ιντσών του LG Zero είναι ιδανική για την προβολή φωτογραφιών, την περιήγηση στο Internet και τα παιχνίδια. Χάρη στην ποιότητα της τεχνολογίας IPS τα χρώματα είναι ζωντανά και φυσικά, ενώ η τεχνολογία αφής in-cell εξασφαλίζει τη μέγιστη ανταπόκριση στην αφή.

Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα: ασημί και χρυσό με ενδεικτική τιμή τα 269€.