H Vodafone προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σταθερό Internet με ταχύτητες υπερδιπλάσιες του VDSL μέσω της τεχνολογίας Fixed Mobile Bonding.

Η Vodafone, μέσα από την τεχνολογία Fixed Mobile Bonding, συνενώνει το υπερσύγχρονο και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο κινητής 4G με το αξιόπιστο σταθερό ευρυζωνικό δίκτυο και πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία Fixed Mobile Bonding που πρώτη η Vodafone φέρνει στην Ελλάδα, οι συνδρομητές της σύντομα θα μπορούν να απολαμβάνουν Ιnternet στο σπίτι με ταχύτητες υπερδιπλάσιες του VDSL.

Παράλληλα, μέσα από τη σύγκλιση των δικτύων σταθερής και κινητής της Vodafone επιτυγχάνεται αυτόματα και η αδιάλειπτη λειτουργία του σταθερού Internet, ακόμη και όταν κάποιο από τα δύο δίκτυα, σταθερό ή κινητό, είναι προσωρινά μη διαθέσιμο.

VodafoneΗ Vodafone Ελλάδας, συνεχίζοντας τις επενδύσεις στη συνεχή εξέλιξη της κινητής και σταθερής είναι το πρώτο μέλος στον όμιλο Vodafone που φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία στους συνδρομητές της.

Η νέα αυτή υπηρεσία που βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και θα είναι διαθέσιμη στο προσεχές διάστημα, αποτελεί μία ακόμα καινοτομία που προσφέρει η Vodafone σε συνέχεια της ενσωμάτωσης του σταθερού δικτύου της hellas online, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες σταθερού Internet που είναι πρωτοποριακές τόσο για τα Ελληνικά αλλά και τα διεθνή δεδομένα.