Ανανεώθηκε ριζικά και κερδίζει τις εντυπώσεις το νέο site της iSquare, επίσημου διανομέα των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το νέο site της iSquare, εταιρείας του Ομίλου Quest και επίσημου διανομέα των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανανεώθηκε ριζικά, διαθέτοντας σύγχρονη λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα, ώστε να απεικονίζεται βέλτιστα σε όλες τις συσκευές και με βασικό στόχο την υποστήριξη του ελληνικού κοινού για τα καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας της Apple.

Λιτό σε σχεδίαση, αλλά πλούσιο σε πληροφορία και απόλυτα σύμφωνο με τη φιλοσοφία της Apple και των προϊόντων της, το νέο site της iSquare προσφέρει στους χρήστες μια απλή και ταυτόχρονα λειτουργική περιήγηση. Οι επισκέπτες της σελίδας, έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο σύνολο της πληροφορίας και στην πλήρη γκάμα του οικοσυστήματος της Apple, όπως επίσης και στην εύκολη κατηγοριοποίηση των προϊόντων, ώστε να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, στο site μπορεί ο χρήστης να βρει πολύ εύκολα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, όπως τους Εξουσιοδοτημένους Μεταπωλητές προϊόντων Apple απ’ όπου μπορεί να αγοράσει τα αγαπημένα του προϊόντα, καθώς και πληροφορίες για τα Εξουσιοδοτημένα

isquareΕπισκευαστικά Κέντρα, συγκεντρώνοντας όλη την ενημέρωση που θα χρειαστεί ο Έλληνας χρήστης, σε ένα διαδικτυακό «σημείο».

Μαζί με το site της iSquare, το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική αντίληψη με αυτή του site, δίνοντας άμεση πρόσβαση στο χρήστη να αποκτήσει τις αγαπημένες του συσκευές.

Tο blog της iSquare, με ενδιαφέροντα άρθρα, tips, παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και ενημέρωση για ό,τι αφορά την Apple, συμπληρώνει τις γνώσεις που θα απογειώσουν την εμπειρία του κάθε χρήστη στην καθημερινή χρήση των συσκευών της Apple.