Νέα ανταγωνιστική υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και νέα πλατφόρμα επικοινωνίας παρουσίασε η Tellas, με σλόγκαν: «Ό,τι πραγματικά ζητάς».

tellas-bywindΜε νέα επικοινωνιακή καμπάνια με βασικό μήνυμα «ό,τι πραγματικά ζητάς» και χαρακτηριστικά στοιχεία τα απλά και ξεκάθαρα μηνύματα η Tellas προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα πρόταση σταθερής τηλεφωνίας, την υπηρεσία Tellas Telephony 400 για ακόμη περισσότερη οικονομία:


*      400 λεπτά ομιλίας δωρεάν κάθε μήνα μόνο με 19,90 ευρώ χωρίς πάγιο ΟΤΕ


Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία Tellas Τelephony 400 προσφέρει στους συνδρομητές:


*      200′ λεπτά δωρεάν ομιλίας προς όλους τους αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς


*      200′ λεπτά δωρεάν ομιλίας προς όλα τα κινητά WIND, Q  και MoMad


Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχει δωρεάν μία σειρά ψηφιακών δυνατοτήτων όπως: αναγνώριση κλήσης, απόκρυψη, φραγή, προώθηση, αναμονή-κράτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα προαιρετικά να ενεργοποιήσουν και την υπηρεσία Ιnternet ADSL χωρίς καμία επιπλέον χρέωση  (Προαιρετική υπηρεσία με χρονοχρέωση).


Σημειώνεται ότι το κόστος ενεργοποίησης της  υπηρεσίας Τellas Telephony 400 είναι Δωρεάν έως και 30 Απριλίου 2009.


Νέες συνδέσεις πραγματοποιούνται στα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα καθώς και τηλεφωνικά στο 13800 (αστική χρέωση). Για περισσότερες πληροφορίες, για τα χαρακτηριστικά του Tellas Telephony 400 και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ιστοσελίδα της Tellas στο www.tellas.gr