Στις 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ΣΕΚΕΕ: “STEPS by HAMAC” στο Innovathens της Τεχνόπολης. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους.

Η ομάδα εξωστρέφειας και διεθνούς παρουσίας του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) πραγματοποιεί τη δεύτερη στη σειρά εκδήλωση networking “STEPS by HAMAC”, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS, Πειραιώς 100, Γκάζι, στις 18:00. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για μέλη του συνδέσμου, για όλους τους φορείς του ευρύτερου οικοσυστήματος αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τον ΣΕΚΕΕ.

Σκοπός του “STEPS by HAMAC” είναι η καλλιέργεια κλίματος επιχειρηματικής εξωστρέφειας ανάμεσα στους δρώντες του οικοσυστήματος στον κλάδο των επιχειρήσεων τεχνολογίας και στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου διασύνδεσης που θα συνδράμει (βοηθήσει) τα μέλη του στα βήματά τους προς αυτή την κατεύθυνση. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται περιοδικά, ώστε τα μέλη να έχουν τακτική ενημέρωση σχετικά με ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας σε αγορές του εξωτερικού.

sekeeΕιδικότερα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εκδήλωσης των STEPS, θα γίνει παρουσίαση της ελληνικής αποστολής που διοργανώνει ο ΣΕΚΕΕ για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη, το μεγαλύτερο συνέδριο παγκοσμίως γύρω από την τεχνολογία του Mobile, του σκοπού της και του πλάνου δράσης της. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση από στελέχη 2 ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στις προηγούμενες αποστολές, της εμπειρίας και του οφέλους που αποκόμισαν. Στο τέλος θα ακολουθήσει networking session, μέσα από το οποίο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις κι εμπειρίες σχετικά με τον προσδοκώμενο σκοπό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του INNOVATHENS. Στην παρέα μας θα έχουμε και ελληνικά εδέσματα και ποτά από την Earth’s Brands, εταιρεία που υποστήριξε την συμμετοχή στο MWC2015.

Δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.meetup.com/STEPS-by-HAMAC/events/226626643/