Με σκοπό την επέκτασης της επιχειρηματικής δράσης στο εξωτερικό, η Yuboto επέλεξε το Africa.com για να συστήσει την πλατφόρμα “Yuniverse”.

Mε την συμμετοχή της στην μεγαλύτερη έκθεση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και συστημάτων και με όπλο ένα εντυπωσιακό περίπτερο που απεικόνιζε τηλεπικοινωνιακούς γαλαξίες, η Yuboto επέλεξε το Africa.Com για να συστήσει στην αγορά της Αφρικής την διπλά βραβευμένη πλατφόρμα mobile marketing ενεργειών “Yuniverse”.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto μας ενημερώνει σχετικά: «Η συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια, αποτελεί πλέον επιχειρηματική απόφαση και στρατηγικό τομέα δράσης για την επέκταση της Yuboto στις διεθνείς αγορές. Το «Yuniverse» ως την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα mobile marketing ενεργειών αποτελεί το βασικό μας όπλο για την επέκταση αυτή. Τόσο η παρουσία μας στο Internet & Mobile World 15, τον Οκτώβριο στη Ρουμανία, όσο και η συμμετοχή μας στο Africa.Com, αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι η Yuboto κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και όλα τα σύγχρονα εργαλεία για τραβήξει το ενδιαφέρον και να προσελκύσει συνεργασίες πέρα από την Ευρωπαϊκή αγορά.

Logo-of-YubotoΗ Αφρική, εκτός από το σημαντικό της εύρος, αποτελεί μία ραγδαίως αναπτυσσόμενη αγορά τόσο σε ότι αφορά τις τηλεπικοινωνιακές όσο και τις mobile marketing υπηρεσίες. Ταυτόχρονα το να διαπιστώνεις ότι τo Yuniverse αποτελεί την πιο άρτια πλατφόρμα mobile marketing ενεργειών και αυτό να διαφαίνεται από τη σύγκριση με τα αντίστοιχα συστήματα των πιο σπουδαίων «παιχτών» της παγκόσμιας αγοράς, αποτελεί ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα που ενισχύει την επιχειρηματική μας απόφαση».

H έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19/11 στο Cape Town International Convention Center με την συμμετοχή περισσοτέρων από 350 εκθετών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και προϊόντων.

Το πλάνο παρουσίας της Yuboto σε διεθνείς εκθέσεις για το 2015 εμπεριέχει ακόμη τη συμμετοχή της στο Messaging & SMS World στο Λονδίνο στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2015, ενώ για το 2016 η εταιρεία έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, από 22-25 Φεβρουαρίου, ενέργεια η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΣΕΚΕΕ.