Ο φορέας Found.ation συνεργάζεται πλέον με τη Microsoft Ελλάς για την ένταξη startup εταιρειών στο πρόγραμμα “BizSpark Plus”.

Ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας μέσα από τη φιλοξενία, εκκόλαψη και προώθηση νεοφυών τεχνολογικών εταιριών, αποτελεί πλέον εγκεκριμένο Accelerator συνεργάτη της Microsoft Ελλάς, στα πλαίσια του παγκόσμιου προγράμματος “BizSpark Plus”.

Μέσα από το πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε νεοφυείς επιχειρήσεις που παρακολουθούν ή έχουν ολοκληρώσει προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργαζόμενους φορείς, να λάβουν έως και 120.000$ το χρόνο δωρεάν υπηρεσίες Azure Cloud της Microsoft.

Found.ation_logoΑπό τις εγκαταστάσεις του Found.ation έχουν περάσει μέχρι σήμερα πάνω από 85 startup επιχειρήσεις, αξιοποιώντας τους χώρους αλλά και το οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής εκκόλαψης που έχει δημιουργήσει, και ήδη, πολλές εταιρείες εξ’ αυτών όπως το Radiojar, η PollFish και το ParkAround, έχουν ενταχθεί στο “BizSpark Plus”, αξιοποιώντας τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του και ενισχύοντας σημαντικά τα διαθέσιμα εφόδια για την ανάπτυξή τους.

Το BizSpark, αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόγραμμα της Microsoft, το οποίο προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία και καινοτόμες υπηρεσίες της Microsoft, με στόχο την ενίσχυση και την ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων.