Η TDK Life on Record διαθέτει στο εμπόριο μια νέα σειρά flash USB, την Trans-It Edge, η οποία ξεχωρίζει από το κομψό ματ μεταλλικό φινίρισμα.

udf-edge_stick_8-16gb_frontal_closed
Από σήμερα, η TDK Life on Record διαθέτει στο εμπόριο μια νέα σειρά flash USB με ματ μεταλλικό φινίρισμα. Τα νέα USB Trans-It είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες από 4GB έως 32GB. Τα flash USB Trans-It Edge συνδυάζουν την ασφάλεια των δεδομένων με κομψά χαρακτηριστικά, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο μέσω ολίσθησης, χωρίς καπάκι. Η ευκρινής ενδεικτική λυχνία LED, η οποία είναι τοποθετημένη περιμετρικά γύρω από το flash USB, του δίνει μια ξεχωριστή όψη και αίσθηση.

 

Η επιλογή συμπαγών υλικών για το περίβλημα και ανθεκτικών εξαρτημάτων για το Trans-It Edge έγινε για να τονισθεί το επίπεδο ποιότητας που περιμένουν οι πεπειραμένοι χρήστες από τα προϊόντα της TDK Life on Record εδώ και δεκαετίες.

 

Η απλή τεχνολογία τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας του Trans-IT Edge σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε ή να αποθηκεύσετε φωτογραφίες ή έγγραφα, χωρίς εγκατάσταση ειδικού λογισμικού για το flash USB. Η προστασία με κωδικό πρόσβασης και το λογισμικό δημιουργίας διαμερισμάτων στο flash USB εξασφαλίζουν την προστασία των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

 

Διαθεσιμότητα

Το Trans-It Edge έρχεται να προστεθεί στις σειρές flash USB της TDK Life on Record, Trans-It και Slider. Το Trans-It Edge θα είναι διαθέσιμο από σήμερα σε επιλεγμένα καταστήματα.