Με ταχύτατους ρυθμούς και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την Atcom η υλοποίηση 60 έργων, στο πλαίσιο του προγράμματος e-services της ΚτΠ Α.Ε.

Atcom
Το σύνολο των έργων παρέχει πλήρη λειτουργικότητα, καλύπτοντας απολύτως τόσο τις απαιτήσεις του προγράμματος, όσο και τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας. Από τα 60 έργα που ανατέθηκαν στην ATCOM, τα 55 αφορούν στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία ολοκληρωμένων εφαρμογών e-shop, ενώ τα υπόλοιπα σε εφαρμογές e-booking και e-helpdesks.

 

Όλα τα έργα βασίστηκαν στο προϊόν διαχείρισης περιεχομένου Netvolution της ATCOM, το οποίο παρείχε όλα τα εχέγγυα ευελιξίας και αξιοπιστίας. Οι κορυφαίες τεχνικές προδιαγραφές του Netvolution, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη τεχνογνωσία της ATCOM στην υλοποίηση αντίστοιχων έργων, συντέλεσαν στη βέλτιστη υλοποίησή τους, δεδομένων και των ιδιαίτερα αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.

 

Το NetvolutionTM, πλατφόρμα ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών και ολοκληρωμένης διαχείρισης πολυγλωσσικού και πολυμεσικού (multimedia) περιεχομένου, αποτελεί μια καινοτόμο λύση που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών διαχείρισης περιεχομένου. Το προϊόν, που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται  την πληροφορία τους μέσω διαδικτύου, εύκολα και αποδοτικά, επιτρέποντας τους έτσι να αναδεικνύουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα.

 

Η ATCOM Internet & Multimedia, κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά του Internet Business με πάνω από 950 επιτυχώς ολοκληρωμένα έργα και πλούσιο πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, Internet Service Providers, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, εμπορικές επιχειρήσεις και ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα.