Σε νέα σύμβαση προχώρησε η INTRASOFT International με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής.

Κοινοπραξία, με επικεφαλής την INTRASOFT International, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕ) να υλοποιήσει σύμβαση-πλαίσιο με πιθανή εκτιμώμενη αξία μεταξύ 3 με 5 εκατ. ευρώ για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής σε σχέση με τη συντήρηση, υποστήριξη και ανάπτυξη των βάσεων δεδομένων (Τμήμα 7), αποδεικνύoντας για ακόμα μία φορά την ισχυρή τεχνογνωσία και ικανότητα της INTRASOFT International στην ανάληψη και υλοποίηση καθοριστικής σημασίας έργων για την ΕΕ και τα Ευρωπαϊκά όργανα.

Η συμμετοχή της INTRASOFT εκτιμάται στα 2,2 εκατ. ευρώ περίπου. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις εταιρίες Atos και Engineering Ingegneria Informatica. Η σύμβαση είναι μέγιστης διάρκειας τεσσάρων ετών.

Επίσης, η ίδια κοινοπραξία, με επικεφαλής την INTRASOFT International, είναι μεταξύ των πέντε επιλεγμένων προμηθευτών να υλοποιήσουν σύμβαση-πλαίσιο με την ΕΤΕ στο πλαίσιο και του Τμήματος 6. Το Τμήμα 6 αφορά σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη συντήρηση, υποστήριξη και ανάπτυξη των συγκεκριμένων εσωτερικών εφαρμογών της ΕΤΕ. Η κοινοπραξία θα συμμετέχει σε μικρότερους διαγωνισμούς στο πλαίσιο ενός παράλληλου μηχανισμού κατακύρωσης σύμβασης για το Τμήμα αυτό. Η συνολική αξία που ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για το Τμήμα 6 είναι μεταξύ 12 με 22 εκατ. ευρώ.

0701intrasoftΗ Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων είναι η Τράπεζα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ανήκει από κοινού στα κράτη μέλη της ΕΕ και εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους, ενώ συνεργάζεται στενά με τα άλλα θεσμικά όργανα της ΕΕ για να εφαρμόσει την πολιτική της ΕΕ.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων εδώ και 10 χρόνια. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη νέα αυτή ευρωπαϊκή επιτυχία, καθώς οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων μας μας επέτρεψαν να επεκτείνουμε με επιτυχία τη συνεργασία μας με την ΕΤΕ, πέρα από την ανάπτυξη λογισμικού, στην παροχή υποστήριξης σε μια νέα δραστηριότητα. Το έργο αυτό ευθυγραμμίζεται πλήρως με την εταιρική στρατηγική μας να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε και επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των λύσεων και υπηρεσιών μας σε νέες δραστηριότητες ή τεχνολογικούς τομείς.»